Uglavnom imam pozitivna iskustva. Nekoliko puta sam se opeko kupovajuci satove preko limunda ali su bili manji novcani iznosi u pitanju. Steta je sto sem negativne ocene ne mozeta nista vise da ucinite takvim ljudima.
Cesto se desava da se satovi "pakuju" da se koriste kucista drugih satova(najcesce ruskih jer su jeftini) u kojima se ubacuju mehanizmi i brojcanik koji je neretko farban ili retusiran, pa se tako desav da covek prodaje Omegu Geneve a da na poklopcu pise Seamaster.... ili da su kazaljke zlatne(zute) a kuciste sata i cifer srebrni (sivi). da ne pricamo o krunicama koje mogu da budu sa nekih drugih satova... ili pa kais... da da kais "kozni" a u stvari neka plastika. Jednom prilikom sam kupio odlican sat a prodavac stavio plasticni kais... zamisli te to.
Moje lose iskustvo je bilo kada sam kupio sat kome su otvori na nosacima za kais bile "pojedene" tako da su iglice spadale sa istog. To su sitni detalji na koje prodavci ne skrecu paznju i ne navode kao manu. Sto bi jedan reko, bitno je da se okrece i radi...
Najgori su oni sto slikaju "losim aparatima" pa kao nisu slike dobre ili ih slikaju tako da se ne vide mane istog.
Otvorite sirom oci, postavite vise pitanja prodavcu da bi imali argumente za eventualnu negativnu ocenu.
Registracija
Help

901Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi