Registration

Odabir imena na Forum satovi | Svet Satova

Informacije koje ste obavezni uneti

Molimo, unesite korisničko ime koje biste želeli da koristite na našem portalu.

Molimo, unesite lozinku koju ćete koristiti. Pažnja: lozinka je osetljiva na mala i velika slova!

Molimo, unesite svoju email adresu. Dobro pazite da otkucate sve tačno! Ne unosite adresu koja više ne važi ili je lažna, jer nećete moći da dovršite registraciju!

Koji od sledeća tri proizvođača proizvodi satove: BMW, Omega, Nestle ?

Dodatne obavezne informacije (profil)

Vaš datum rođenja i godine normalno se prikazuju na nekoliko mesta u okviru foruma. Ako odlučite da sakrijete te podatke uz pomoć neke od sledećih opcija, samo će administrator moći da ih vidi.

Dodatne informacije

Sva prikazana vremena mogu se automatski preračunati na vaše lokalno vreme. Jednostavno odaberite odgovarajuću vremensku zonu sa liste. Ako ste iz Srbije ili iz okolnih država, ostavite nepromenjeno.

Možete uključiti i automatski prelazak na zimsko/letnje računanje vremena po standardu u delu sveta u kom živite.

Povremeno vam administratori foruma mogu poslati važna obaveštenja e-mailom.

Ukoliko ne želite da ih primate, isključite ovu opciju.

Pravilnik foruma

Da biste nastavili, morate prihvati sledeća pravila:

Pravila foruma

Registracija na ovaj forum je besplatna! Međutim, insistiramo na tome da svi korisnici poštuju pravila foruma. Ako se s tim slažete, kliknite na 'Slažem se' i posle kliknite na dugme 'Registruj me'. Ako odustajete od registracije, kliknite ovde za povratak na naslovnu stranicu foruma.

Pravila foruma

Učešće u radu foruma je besplatno. Administratori i moderatori foruma trudiće se da uklone sve poruke koje mogu da budu predmet prigovora, ali je nemoguće pregledati sve poruke. Poruke odražavaju isključivo poglede autora, tako da vlasnici foruma nisu odgovorni za sadržaj bilo koje poruke. Forum koristite na sopstvenu odgovornost!

Ako se složite sa pravilnikom, obavezujete se da nećete postavljati (slati) uvredljive, vulgarne, seksualno orijentisane, preteće, poruke mržnje, preteće ili poruke koje nisu u skladu sa važećim zakonima.

Administratori i moderatori foruma imaju pravo da uklone, promene, premeste ili zatvore bilo koju temu i poruku, iz bilo kog razloga. Takođe, zadržavamo pravo da trajno zabranimo pristup korisnicima čije postupke ocenimo kao neprihvatljive.