mehanizam UNITAS 6326
podesavao sam ga preko wildspectra android aplikacije i dobio odlican rezultat. Proveren u preksi , sat vec dvadesetak dana nisam "riktao" samo navijam i nosim. no sada ne bih mogao da se setim koju polugicu sam pomerao. Nadam se da sam postupio tacno kako video klip pokazuje. Upitao bih cemu sluzi polugica 1, cemu sluzi polugica 2, sta se dobije kada polugicu 2 pomerimo u pravac A a sta u pravac B i sta se dobije kada polugicu 1 pomerimo u pravac C a sta u pravac D.
da li rezultat pomeranja obe polugice registruje aplikacija wildspectra
upitao bih jos da li je ista stvar i na mehanizmu FHF 76
UNITAS 6326 (6325) je cest mehanizam u cortebert , aretta , omikron mehanizmima iako vidjam da ih aretta i omikron potpisuju svojim imenima.
FHF 76 je cest u satovima darwil iako na mehanizmu pise da je darwil 7041 (ipak je FHF)
Registracija
Help

1065Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Samo me interesuje dakle, da li mogu sam da otklonim kvar, ukoliko neko može da mi iz iskustva kaže šta bi moglo biti. 

. Dobro stvarno mislim da su kod nas retke ali eto nađe se . Mehanizam mi liči na neke ruske ali sigurno nije ruski ( oni nisu pravili kopije Seika 5 ) nego neka kineska kopija. Tako da ne radi se o nekom vrednom mehanizmu pa stoga i isplativost njegovog servisa je diskutabilna. Šta bi mogao biti kvar , stvarno ne znam. Mnogo je faktora posebno kada je kopija u pitanju. U slučaju da si prenavio oprugu može da doće do pucanja glavne pogonske opruge. "Ona jako tanka opruga.." = balansna opruga. Sve u svemu , pored toga što na forumu nije dozvoljeno raspravljati o kopijama , mislim da sat treba da sačuvaš kao uspomenu a pazariš jednu novu ili polovnu petardu ( Seiko 5 ) pa da vidiš šta je makina 

Bookmarks sajtovi