Eto i mene ponovo na forumu, da se ozivi malo tema!Konacno sam i odlucio definitivno koji sat cu kupiti! Pa je potreban samo po neki komentar, ali izbor je definitivan, tako da tu nece biti promena sigurno!
U pitanju je Hamilton Khaki Aviation Eto Steel Black Rubber Mens Watch H77622353! Evo i linka sa jomashop-a:
http://www.jomashop.com/hamilton-avi...h77622353.html
Sat mi se zaista svidja, a i ima sve ono sto sam ja i zeleo! Uz sve to, trenutno je i veoma povoljan usled rasprodaje na jomashop-u, samo jedna tuzna vest, nema ga na zalihama.>? Zna li neko da li bi sat mogao da se poruci ili...? Tj. kakva je procedura kada je ,,OUT OF STOCK,,...?Posto mi je trenutno jedan prijatelj u Americi i on bi mogao da kupi i donese naravno! Tako da, ako moze da se naruci itd, bilo bi i slika uzivo na forumu!
Zvao sam i Chronostime cisto da proverim koliko se krecu kod nas u zemlji, cisto informativno, isti sat kod njih kosta oko 53000din! I uz to nema nikakvog moguceg popusta, bilo na gotovinsko placanje ili karticom...!Tako stoje stvari kod nas!
Pozdrav...
Registracija
Help

13Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
Konacno sam i odlucio definitivno koji sat cu kupiti! Pa je potreban samo po neki komentar, ali izbor je definitivan, tako da tu nece biti promena sigurno! 

Tako stoje stvari kod nas! 

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi