Pozdrav svima, ja bio malo na odmoru i evo me ponovo.... Da se ne pomisli da sam odustao od kupovine!

U medjuvremenu sam posetio neke radnje satova i naleteo na tissot prc200 za 31100din! Ali nema nikakav popust! Mada prvenstveno sam zeleo da ga vidim uzivo i mogu reci samo da je sat stvarno prelep! Na prvi pogled kad sam ga video na slikama i nije mi bio nesto ali sto vise gledam sve mi se vise svidja! Takodje sam trazio i Certinu DS Podium koju je Vladan predlozio ali nisam mogao nigde da je nadjem u radnjama! Mada mi se kod nje ne svidja ova braon narukvica!

Ovaj Victorinox Ground Force, V.25790 stvarno nudi mnogo za toliko malo para, i simpatican je sat nema sta, ali kad bih ga kupio to bi bilo samo iz razloga sto je tako jeftin! Ima jos dosta modela koji mi se vise svidjaju a i sadrze ono sto je meni potrebno...

Vladane mozes li mi reci sta sve meri (tj. pokazuje) onaj tvoj Orient Automatic? Ili neko drugi neka odgovori ko god zna... Posto sam video jos nekoliko slicnih modela koji bi mogli da mi udju u izbor, a pojma nemam o cemu se radi! :blush: