Evo konacno je stigao!!!
Odusevljen sam,,,,sat je neverovatno robusan,mogao bih eksere zakucavati s njim!!Plasio sam se da mi se nece dopasti kad ga vidim uzivo al eto ispao je pet puta lepsi nego sto sam ocekivao!!
![]()
Evo konacno je stigao!!!
Odusevljen sam,,,,sat je neverovatno robusan,mogao bih eksere zakucavati s njim!!Plasio sam se da mi se nece dopasti kad ga vidim uzivo al eto ispao je pet puta lepsi nego sto sam ocekivao!!
![]()
Cak mu i ova gumena narukvica odlicno stoji.
Vladane kad si u N.Sadu pusti poruku pa da popijemo picence,ti si zasluzan sto je ovaj sat sada na mojoj ruci
Raso čestitam na kupovini sat je prelep!
Zaista izgleda robusno, a čim se to sa slike može zaključiti onda ne sumnjam u tvoju konstataciju po pitanju zakucavanja eksera
U svakom slučaju drago mi je da sam pomogao, da si zadovoljan, a poziv za pićence naravno prihvatam
Sve najbolje.
Pozdrav,
V.S.
Svaka cast sat odlicno izgleda nek ga sa srecom nosis.
Koju masinu ima , i da li ih ima negde kod nas u prodaji da li ga dze kozda uvoznici victorinox nozeva Euro-pen ili neki drugi uvoznik .
Mehanizam je ETA 2824-2,za sada nisam primetio ikakva odstupanja,a da li ih neko zastupa u Srbiji ne znam,,,koliko sam gledao po netu niko ih ne drzi,,,al mozda nisam dobro gledao!!
Juce je uspesno preziveo i prvo pecanje!!
I dalje sam totalno oduseljen satom!!
Pozdrav,
Zamolio bih te da napises koliko te sat izasao sa svim troskovima. Jako sam se zagrijao za njega i mislim da predstavlja predobru kupovinu za te pare. Unaprijed hvala i srdacan pozdrav. U zdravlju da ga nosis i da te dugo sluzi
Zanimaju me samo takve pobjede koje nisu nečiji porazi...
Eto Vladan je bio brzi!!!
Odlican sat,,,preziveo i prvo letovanje sa sve ronjenjem,przenjem na suncu zuljanjem po pesku!!!
@edin13: A kao dodatni podsticaj da sto pre kupis sat, odnos EUR/USD je trenutno dobar za kupovinu u USD. Dolar polako slabi prema evru, tako da kad preracunas u evre, manje bi sad platio nego pre mesec dana.
Doduse, mozes da cekas jos malo, moguce da dolar oslabi jos, ali mislim da je i ovaj odnos vise nego pristojan za neku dobru kupovinu.
p.s. Ako nekog zanima skoro pa realno vreme kretanja kursa
http://www.dailyfx.com/charts/Chart.html?symbol=EUR/USD
Bookmarks sajtovi