dragon, spavalo se danas kvalitetno, moralo je da se nadoknadi ono od sinoc!![]()
Pogledao sam sve satove koje si naveo pa da pocnemo redom: online narucivanje nije problem tako da ih uzmi slobodno u razmatranje! Svidjaju mi se nekoliko modela ovih Orient satova (Vladanovom zaslugom naravno!) posto sam video da je on zadovoljan njima, a iskreno nisam ni znao da postoje dok nisam video onaj njegov i malo vise potrazio na netu! Imaju finih modela za pristupacnu cenu!![]()
Citizen nighthawk je na onoj stranici 213$ sto je takodje odlicna cena!
Ovaj drugi sitizan izgleda fino, i on moze da udje u dalje razmatranje!
G-shock G-1000D mozda nudi najvise za manje para, ali mi se izgled nekako ne svidja! Ova dva citizen-a su mi mnogo lepsi, neki moj utisak!![]()
A ovaj tissot jeste lep, za njega ne mogu nista da kazem!
Slike sam skinuo sa neta samo sta mi se svidjalo na izgled! Nisam zagledao detalje!![]()
Jel\' moze ovako, da pojednostavimo malo za ubuduce, sto se cene tice vleo bih ako bi mogli da mi predlozite za do 250e (mozda malo jace...) sta bi bila najbolja kupovina kod nas u Srbiji, i sta bi za tu cenu moglo da se nabavi sa online narucivanja a da budu uracunati troskovi putarina, PDV i carina! Mogu i neki malo skuplji modeli da upadnu u izbor posto vidim da oni online sajtovi imaju dosta stvari na snizenju i rasprodaji pa bi mozda moglo da se uzme nesto malo jeftinije! A i iz nekih postova sto sam procitao video sam da nude i neki dodatni popust, mada nisam siguran kako to tacno funkcionise!
Pozdrav....
Registracija
Help

13Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi