Pre svega veliki pozdrav svim clanovima, dugo me nije bilo na forumu... Iskrsle su neke obaveze itd, da ne duzim sad... Mozda je i bolje, strasno sam se bio zarazio jedno vreme, samo sam razmisljao o satovima po celi dan i prelistavao slike po netu...

Evo procitao sam sve postove koje sam bio u zaostatku, tako da sam sveze informisan o svemu novom!
U medjuvremenu sam i ja suzio izbor pa sad imam nekoliko modela izmedju kojih se dvoumim! Kriterijumi su ostal isti, tu se nista nije promenilo... Postavicu koji modeli su u pitanju i slike naravno, pa saveti su dobrodosli!

Da pitam samo, jel' onaj popust jos uvek vazi u Identico...? 20% na diners i american card?
Takodje sam razmisljao i o nekoj novoj varijanti, tj malo skupljem satu npr do 400e kada bih mogao da objedinim ovaj popust od 20% i jos povrat PDV-a, uhh to bi bilo odlicno! Al' ga cepidlacim, cc...
Ali opet, tako bih mozda najbolje prosao, posto bih kupio sat ovde kod nas, a za taj novac vec moze da se nadje nesto malo kvalitetnije, pa mu dodje na isto kao kad bih narucio! Barem neko moje razmisljanje...

Pozdrav