Pre svega veliki pozdrav svim clanovima, dugo me nije bilo na forumu... Iskrsle su neke obaveze itd, da ne duzim sad... Mozda je i bolje, strasno sam se bio zarazio jedno vreme, samo sam razmisljao o satovima po celi dan i prelistavao slike po netu...![]()
Evo procitao sam sve postove koje sam bio u zaostatku, tako da sam sveze informisan o svemu novom!![]()
U medjuvremenu sam i ja suzio izbor pa sad imam nekoliko modela izmedju kojih se dvoumim! Kriterijumi su ostal isti, tu se nista nije promenilo... Postavicu koji modeli su u pitanju i slike naravno, pa saveti su dobrodosli!
Da pitam samo, jel' onaj popust jos uvek vazi u Identico...? 20% na diners i american card?
Takodje sam razmisljao i o nekoj novoj varijanti, tj malo skupljem satu npr do 400e kada bih mogao da objedinim ovaj popust od 20% i jos povrat PDV-a, uhh to bi bilo odlicno!Al' ga cepidlacim, cc...
Ali opet, tako bih mozda najbolje prosao, posto bih kupio sat ovde kod nas, a za taj novac vec moze da se nadje nesto malo kvalitetnije, pa mu dodje na isto kao kad bih narucio! Barem neko moje razmisljanje...
Pozdrav
Registracija
Help

13Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
Al' ga cepidlacim, cc... 

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi