Eh sad, nisam ja kriv sto ga nema nigde..! Kupio bih ga ja rado i kod nas, samo da je makar malo jefiniji! Ili kad bi odobrili neki popust npr, a ovako mi je bas glupo da bacim 20k vise... Ovi nasi deru svi do jednog.. Nighthawk je bio oko 35k u delti koliko mi se cini kada sam probao, a na www.discountwatchstore.com je citavih 237$! Sto je po trenutnom kursu oko 15k! Dodje mi da narucim njega kada se uhvati toliko jeftinije!

To je zato što ga nisi stavio na ruku! :p
Bio je i ovaj Navy, sa cenom od preko 90k.
Inače, dugo sam bio u nedoumici dal će mi bilo koji hamilton chrono dobro stajati jer satovi deluju masivno, premasivno... al sad kad sam bio u Chronos-u uverio sam se da su perfektni i mislim da su x-wind ili navy jedan od sledećih satova na "must buy" listi! Subjektivni utisak je da im ni tenk ne može ništa, zaista kvalitetno odrađeni satovi.
Heh, cudi me da odaje takav utisak, Navy Regatta ''Case Diameter 44.5mm, Thickness 16mm''! Mislim da bi meni ova Khaki ETO serija bas onako legla... Sutra idem do Chronostime-a da probam neki od modela koji imaju u radnji, pa i da ocenim uzivo! Onda ostaje samo da se nadam da ce ovi sa jomashop-a izcupati odnekud jos jedan KOM pa da ne komplikujem vise!