Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 137
Like Tree33Likes

tema: Sat Omega Speedmaster Professional

Hybrid View

Banned
    Član od
    10.3.2010.
    Lajkovi
    284
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Sat Omega Speedmaster Professional

[edit: napravljen split OVE teme, diskusija o Omega Speedmaster Pro satu se nastavlja ovde ... dragon]

Sat je na velikom servisu, redovnom naravno. Danas sam ga odneo, servis i poliranje 7000din. Nije bas jeftino ali sta sad da radim, mora mi menjati i dihtung gumicu jel je skroz propala a sat je bio suv. Zvace me kad ga bude skroz rastavio da vidim sve delove i da slikam ako hocu, imam strava casovnicara Popov Aleksandar iz Novog Sada. Ekstra covek. Kod njega sam ga i pazario 2003godine. Pa kad se to bude izdesavalo u utorak stavicu skike mehanizma i tako to. Inace znate svi za moju muku sa Speedmasterom i jos se mucim sad sam nasao ovo i ne mogu da spavam http://www.jameslist.com/advert/1319...ga-speedmaster . Kontaktirao sam taj Le Collection'Heure iz Belgije i sat bih dobio za 2200 eura sa dostavom i osiguranjem.
    Poslednja ispravka: dragon (12.7.2010. u 18:54)

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Određen forumom Re: Omega Geneve automatic

Pa dobro lepo je sve to, nego kada ćeš ga više naručiti? Mi ovde svi nestrpljivo čekamo tog Speedy-a, a njega nema.
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Banned
    Član od
    7.10.2009.
    Lajkovi
    38
    Reputacioni uticaj
    0

Omega je izvanredna. Ja imam jednu jos stariju, i vreme je da je odnesem na servis. Inace, na koliko je potrebno raditi servis, u pitanju je isto automatik? I da li nesto smeta mehanizmu ako se sat ne nosi(pa mehanizam ne radi)? Poz

Banned
    Član od
    10.3.2010.
    Lajkovi
    284
    Reputacioni uticaj
    0

Ima razlicitih misljenja, neki kazu da smeta neki ne smeta. Po meni ne smeta,ali svejedno treba uraditi servis na nekih bar 5 god. Kad ne radi,kontam da se ne podmazuje,al se onda ne haba kao kad radi. Ali servis je obavezan,nije jeftin al kad pogledas to je dzabe na toliki period. A sto se tice Speedy,strasno,znaci strasno. Juce,ali juce je sat poskupeo zbog nestabilnog kursa I poskupljenja dobavljac za celih 60000,da dobro sam napisao! U Identico naravno. Kaze mi njihova PR ne brini te dogovoricemo se oko cene,ma mislim se da kako da ne,poskupeo 600e pa da mi spuste 1000e I tad ce biti skuplji od Dicta iz Rijeke,tako da cu ga tamo najverovatnije pazariti. Pa idem tamo posle 24.ovog meseca. Ne mogu pre,ali idem. Ako su I oni poskupeli,mada ne verujem onda Italija. I dobijem povracaj pdv. Ovo u Identico je bezobrazluk sad. 399.000dim sat 3873.50.31 kozna narukvica! Kako da ne. A bio je 335000din. Ma hvala lepo,Zagreb here I come

Novi član Avatar korisnika IgorBG
    Član od
    1.7.2010.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Nikola,

ako nije tajna, kako si kontaktirao i koji rabat daju u Dicta-Rijeka. Nameravam da kupim Omegu (Speed ili Seamaster) i to najverovatnije u Italiji ali cu biti i u Rijeci pa me interesuje kakve su tamo cene.

Banned
    Član od
    10.3.2010.
    Lajkovi
    284
    Reputacioni uticaj
    0

Nije tajna. Na sajtu imas kontakt e mail. I to je to. Strasno su ljubazni i sve ti objasne do najsitnijih detalja, ali i u Identico, moram reci ali ipak....cene su im sad brutalno visoke, ako nije gospodjica pogresila.

Novi član Avatar korisnika IgorBG
    Član od
    1.7.2010.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Verovatno zato što Identico nije zvanično ovlašćen od Omege. Kako mi drugar kaže pre oko 6 meseci on je video na site-u Omege da je Identico distributer u Srbiji. Danas Srbije nema na site-u Omege.
    Inače, sinoć sam i ja svratio u Identico. Direktno smo im rekli da su im cene brutalne! One prodavačice su samo spustile glavu i ćutale.
    Elem, cena verovatno zavisi od količine kao i u svakom drugom poslu. Verovatno nisu postigli neku minimlanu kvotu i dobili drugi cenovnik od Omege tj. digli im nabavnu.

Banned
    Član od
    10.3.2010.
    Lajkovi
    284
    Reputacioni uticaj
    0

Citat IgorBG kaže: Pregled poruke
    Verovatno zato što Identico nije zvanično ovlašćen od Omege. Kako mi drugar kaže pre oko 6 meseci on je video na site-u Omege da je Identico distributer u Srbiji. Danas Srbije nema na site-u Omege.
    Inače, sinoć sam i ja svratio u Identico. Direktno smo im rekli da su im cene brutalne! One prodavačice su samo spustile glavu i ćutale.
    Elem, cena verovatno zavisi od količine kao i u svakom drugom poslu. Verovatno nisu postigli neku minimlanu kvotu i dobili drugi cenovnik od Omege tj. digli im nabavnu.
    Ej bok te pa nisam primetio do sad, znam i ja da su sto posto bili distributeri, pa sigurno je zato. Ma cene su sad ludacke bile su pre mesec dana ok realne kao i u hrvatskoj otprilike, ali ova me je sokirala sa informacijom da je sat poskupeo 60.000 din ej, pa to nije normalno. Dicta je na sajtu Omege i uslikana na mapi tako da nema frke oko njih, poslace ti sat i u Zagreb ako ti je blize mada sam video da imaju i partnera u Osjeku neki Sat d.o.o. ali nisam za njih pitao ali hocu. Poslao sam i mail oko cene da nisu i oni korigovali svoje, zakacio me vikend pa sad cekam sutra da vidim odgovor. identico ima samo kao servis na sajtu omege ali vise ne kao i distributer http://www.omegawatches.com/customer...ntry=2850&sc=1

Banned
    Član od
    10.3.2010.
    Lajkovi
    284
    Reputacioni uticaj
    0

U svakom slucaju I bez povracaja Dicta je sad mnogo jeftinija. A pogledacu tog Malbasica poludeo sam sad s tom kupovinom! Nemam srece neverovatno! Upravo mi je na poslu prosao nas ministar zdravstva. Na ruci mu Speedy,ja ga pitam jel pro.on nema pojma,skine naocare pogleda kaze jeste Omega!! Strasno,nema pojma sta nosi! A ja umirem. Radim na naplatnoj rampi. Valjda se vraca covek sa Palica.

Istaknuti član Avatar korisnika HADzI DALIBOR
    Član od
    27.10.2009.
    Lajkovi
    4373
    Reputacioni uticaj
    141

To majstore!!! Čestitke na svemu-kad krene,baš te krene!!! Neka ti je sa srećom,i tebi i gospođi !!!

Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Omega Seamaster Professional
    By HADzI DALIBOR in forum Kompletni testovi satova
    Odgovora: 33
    Poslednja poruka: 15.6.2012., 0:10
  2. Odgovora: 42
    Poslednja poruka: 14.2.2011., 6:48
  3. Omega Speedmaster Professional 3573.50.00
    By nikola0406 in forum Kompletni testovi satova
    Odgovora: 36
    Poslednja poruka: 31.1.2011., 10:59
  4. Ronjenje sa Omega Speedmaster Professional?
    By nikola0406 in forum Omega
    Odgovora: 24
    Poslednja poruka: 16.9.2010., 19:21

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •