Re: Omega Geneve automatic
Nikola, evo jedne na onoj svetskoj baj berzi u ponudi, iz 1974. je i postoji interesantna priča o njoj ... -> LINK
Za Malbašića mislim da ne treba da brineš, definitivno je reč o ozbiljnoj firmi i ne treba da strahuješ za originalnost satova.
Odosmo u off pošteni... Ne znam kako da splitujem temu a moram! :D
Sat je rezervisan i ostavljen za mene. Daj boze i moj je za 2 nedelje. Hvala na savetima i Dalibore hvala na preporuci.
Nema na čemu,a čestitaću ti kada okačiš slike!
re: Sat Omega Speedmaster Professional
The Eagle has landed!!! E pa drugari upravo sam se vratio iz Banja Luke,bio sa suprugom,u subotu se vencali a ja danas nosim 35735000!! :) Malbasic rules! Kraljevi,majke mi. Sve full. Sat mi je bio ostavljen na moju rec preko maila,I taj sat me je cekao. Extra! Supruga je dobila lep Jacques LeMans elegantni zenski. Slike ovih dana,nemam net,pisem sa tel.imam lepih slika. Vec:) Inace Omega Geneve je stigla sa servisa,sutra I novu krunicu dobija. Bice fotki,imam I kad je bila skroz rasklopljena,zvao me moj casovnicar da slikam :) A sad odoh da uzivam malo u braku I Speedy.
Cestitam i na braku i na oba sata :top:!
Zelim ti da uzivas dugo i u braku i Speedy-iju :dance3:.
To majstore!!! Čestitke na svemu-kad krene,baš te krene!!! Neka ti je sa srećom,i tebi i gospođi !!!
Cestitke i od mene! Nek je sa srecom! A taj model Omege je prelep, cekamo slike ;)
E hvala drugari. Dobili po krpice za poliranje one Schmuck poliertuch,brutalne su! Ej posle pet min. Geneve se blista,kao nova. Inace kod njih jedna je oko 6e. Kazem ja prodavacici tiho da me zena ne cuje,otisla da joj skrate narukvicu,dajte mi jos dve. Ona mi donese ja vadim pare kaze ona u redu je,to je od mene :) Super! Sad imam 4. Miran sam jedno vreme:) Pokazao ga danas mom casovnicaru kad sam nosio Geneve na zamenu krunice. I njemu je prelep. Probacu danas da stignem da metnem koju sliku. Morate me razumeti sad par dana braka moram se posvetiti drugim stvarima. Jedva je prezivela moju kupovinu:)
I ja se pridruzujem cestitkama na kupovini strasne vure!:) Davaj davaj slike:) I sretno sa satom i brakom:)
Svaka cast,sjajna kupovina dugo da te sluzi,cestitam.
Cestitam na vencanju.
Vidim zadovoljan si kupovinom kod "malbasica",ako nije tajna koja je cena bila?
Inace potpuno ste u pravu za cene u "identiku" nenormalno su visoke.