Strana 3 od 3 PrvaPrva 123
Prikaz rezultata 21 do 30 od ukupno 208
Like Tree612Likes

tema: Da li biste se vratili u osamdesete?

Hybrid View

Moderator Avatar korisnika Neša
    Član od
    21.1.2011.
    Lajkovi
    13230
    Blogovi
    9
    Reputacioni uticaj
    603

Određen forumom Re: Da li biste se vratili u osamdesete?

Za Kubu ne znam, ali sam video upravo ove kečeve i tristaće u Egiptu pre nekoliko godina, i to na taksiju. Sada ih je sve manje, ali se ipak mogu videti. Pošto je klima suva, limarija je uglavnom dobra, izuzimajući one koji su redovno udarani u pretrpanom Kairu.

Ozbiljno razmišljam da kupim jednog matorog keca ovog tipa ili fiću i da ga polako sređujem. U pristojnom stanju mogu da se nađu za bukvalno 150-300€, bar koliko sam čuo od bivšeg komšije koji voli odltajmere.
    Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.

Istaknuti član Avatar korisnika Serb
    Član od
    14.2.2012.
    Lajkovi
    3723
    Reputacioni uticaj
    190

Mi deca 21 veka, mozemo samo da ih gledamo , na slikama nismo imali prilike da ih gledamo uzivo mozda zato do kraja ne vidimo smek 80 Zato sam i napisao ono da verovatno nisam merodavan Ovo sto je vladan napisao, moja generacija nikad nece doziveti, jedne od prvih stvari kojih se secam iz detnjstva su nestasice mleka, iz skoskih dana se samo secam ratova, a kasnije kad sam bio u srednjoj skoli vise se strajkovalo nego islo u skolu...Sigurno su ta vremena bila predivna o kojima govorite i zato imate toliku nostalgiju prema njima, ja ih nisam doziveo tako da sam u principu ravnodusan. Naravno svima su se desavale ruzne stvari u tim nesrecnim periodima, ali dok ste vi u tim godinama putovali ( tinejdjerskim ) , u istim tim tinejdjerskim moja generacija se krila po podrumima. Mi ne mozemo da zalimo za Hrvatskim primorjem, slovakinjama itd posto nikada tamo nismo ni bili, mi mozemo samo da se prisecamo girosa Valjada me razumete sta hocu da kazem, jednostavno zbog nasih godina i vremena u kojim smo ziveli ja jednostavno ne osecam te osamdesete, a sa tehnoloske strane ipak su ove godine u velikoj prednosti
    vladas, VLADAN P, Neša and 3 others like this.

Moderator Avatar korisnika VLADAN P
    Član od
    18.10.2010.
    Lajkovi
    18041
    Reputacioni uticaj
    283

Citat Serb kaže: Pregled poruke
    Ovo sto je vladan napisao, moja generacija nikad nece doziveti, jedne od prvih stvari kojih se secam iz detnjstva su nestasice mleka, iz skoskih dana se samo secam ratova, a kasnije kad sam bio u srednjoj skoli vise se strajkovalo nego islo u skolu...Sigurno su ta vremena bila predivna o kojima govorite i zato imate toliku nostalgiju prema njima, ja ih nisam doziveo tako da sam u principu ravnodusan. Naravno svima su se desavale ruzne stvari u tim nesrecnim periodima, ali dok ste vi u tim godinama putovali ( tinejdjerskim ) , u istim tim tinejdjerskim moja generacija se krila po podrumima. Mi ne mozemo da zalimo za Hrvatskim primorjem, slovakinjama itd posto nikada tamo nismo ni bili, mi mozemo samo da se prisecamo girosa
    Nažalost,potpuno si u pravu.
    Ali,eto,bar nije loše znati da je i ono o čemu sam pisao postojalo.
    Mnogo mi je žao vaše generacije.
    Najiskrenije.
    Jedino vam preostaje da (ako je ikako moguće)što više putujete po svetu,stičete razna iskustva i vidite kako sve život može da izgleda.Stvari uopšte ne moraju da budu ovakve.
    Djordje, RUS, vladas and 8 others like this.
    ZAJEDNO SMO SKUPA!

Stariji član Avatar korisnika Misic M.
    Član od
    23.12.2011.
    Lajkovi
    5049
    Reputacioni uticaj
    151

I te kako bih se vratio i ako sam tad bio dete...
    Mišić M.

Saradnik Avatar korisnika anbeast
    Član od
    31.7.2010.
    Lajkovi
    6258
    Reputacioni uticaj
    252

Ha,ha,pa da, gotovo da nema deteta koje nije vucaralo ove gumene cizme i jugoplastikine sandale :-D
    Bilo je tih sandala u raznim bojama, ali sam ja preferirao otvorene prste pa mislim da sam imao samo jedan par ili tako nesto. Imao sam kozne bele startas patike. :-D

Mlađi član Avatar korisnika krivinash
    Član od
    19.9.2011.
    Lajkovi
    27
    Reputacioni uticaj
    15

/\ sestra zute sa zatvorenim prstima, a ja plave sa otvorenim.

i ako nam se posreći, ostanemo čak 2 smene u Buljaricama. ))
    Festina F16488
    GW 9200 Riseman
    GDF 100-4

Ciel Etoile SS

Stariji član Avatar korisnika vlajo
    Član od
    15.6.2011.
    Lajkovi
    4905
    Reputacioni uticaj
    52

Gde me nađe sa Akiak čizmama, posebno te sa supermenom te su bile "najcool". Moram reći da i "alpina marsovke" nisu bile za bacanje....
    vladas, sima hrabri and Zagor like this.
    "Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life

Banned
    Član od
    5.8.2008.
    Lajkovi
    2006
    Reputacioni uticaj
    0

O 80-tim bih mogao da pricam 3 dana,ali svako vreme nosi svoje i ne ocekujem da ljudi koji nisu uzivali u tom periodu shvate kako je tada bilo.Prvenstveno mislim na one koji su rodjeni bas u to vreme. Mi koji smo imali srecu da tada zivimo,znamo kako je bilo. Ja licno bih se vrlo rado vratio.
    Ali bih se pre vratio u 50-te godine proslog veka,ali u USA. Film "Briljantin" je najbolji pokazatelj zivljenja u to vreme. Zalizana kosa briljntinom, rokabili fazon,odlicna muzika,a automobili tog vremena su bili posebna prica.

Strana 3 od 3 PrvaPrva 123

Slične teme

1. Koji biste sat kupili da ste neverovatno bogati?
    By Vladan Stevanovic in forum Opšti forum
    Odgovora: 82
    Poslednja poruka: 27.3.2013., 22:41
  2. Odgovora: 42
    Poslednja poruka: 14.2.2011., 6:48

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke