Strana 2 od 3 PrvaPrva 123 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 11 do 20 od ukupno 208
Like Tree612Likes

tema: Da li biste se vratili u osamdesete?

Hybrid View

Stariji član Avatar korisnika DrAgod
    Član od
    3.6.2011.
    Lajkovi
    7892
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    153

Određen forumom Re: Da li biste se vratili u osamdesete?

Pravo u centar!

Citat VLADAN P kaže: Pregled poruke
    Da li bih se vratio u 80-e?
    Šta ti pada na pamet?
    Zašto bih opet želeo da imam između 13 i 23 godine?
    Da opet živim u zemlji gde sam se pojavljivao u Sarajevu,Dubrovniku ili Rijeci sa pričom da sam iz Beograda i da nemam gde da spavam.I uvek bi se javilo par nepoznatih vršnjaka i vodilo me njihovoj kući.Ni njihovim roditeljima nije bilo ništa čudno da se nepoznati ,dugokosi momamak pojavi u njihovoj kući u 23h.Spremali bi mi i večeru i doručak.Kako porodica Seferović Muhameda,tako i porodice Paloc Zoltana ili Ante Jurića...i mnoge druge.
    Zašto bih želeo da na sred Knez Mihajlove ili Kalemegdana (ako mog društva trenutno nema) priđem bilo kom društvu koje ima gitaru i počnem da se družim?
    Zašto bih opet želeo da budem sa devojkama kojima nije bitno da li imam ili nemam pare već im je važno koje pesnike volim i koliko lepo umem da pričam dok smo zajedno?
    Zar da živim u zemlji u kojoj je dovoljno 15 dana raditi preko Omladinske Zadruge i time obezbediti 45 dana na moru,u kampu.I da ,opet,doživljavam da nas do tada nepoznati ljudi u tom kampu pozivaju na klopu,a kada se njihova ''smena'' na odmoru završi i krenu kući-nama ostave sve zatečene namirnice (da se deco ne trošite).
    Zar da opet doživljavam da mi,dok stopiram od Splita do Dubrovnika,staje sredovečni par u pretrpanom Fići,i da gospođa prelazi na zadnje sedšte i sedi na vrhu torbi,da bih ja ,sa rancem,imao komoditet na prednjem sedištu?
    Pa ne bih,valjda opet,trpeo sve one razmažene Hrvatice,uobražene Slovenke,vesele Makedonke,zapanjene Bosanke i uvek pomalo tajnovite Vojvođanke.Zar ponovo tražiti zajednički jezik(mislim-bukvalno) sa svim onim Nemicama,Ruskinjama,Holanđankama...
    Ne bih da mi ponovo vrhunske droge budu ''Car Lazar'' i ''Carica Milica''.
    Zar da muzika ponovo ima ideju a tekstovi smisao?
    Šta,treba možda,ponovo da gledam osmehe po ulicama?
    Ma,daj...
    Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!

Banned
    Član od
    5.8.2008.
    Lajkovi
    2006
    Reputacioni uticaj
    0

Citat VLADAN P kaže: Pregled poruke
    Da li bih se vratio u 80-e?
    Šta ti pada na pamet?
    Zašto bih opet želeo da imam između 13 i 23 godine?
    Da opet živim u zemlji gde sam se pojavljivao u Sarajevu,Dubrovniku ili Rijeci sa pričom da sam iz Beograda i da nemam gde da spavam.I uvek bi se javilo par nepoznatih vršnjaka i vodilo me njihovoj kući.Ni njihovim roditeljima nije bilo ništa čudno da se nepoznati ,dugokosi momamak pojavi u njihovoj kući u 23h.Spremali bi mi i večeru i doručak.Kako porodica Seferović Muhameda,tako i porodice Paloc Zoltana ili Ante Jurića...i mnoge druge.
    Zašto bih želeo da na sred Knez Mihajlove ili Kalemegdana (ako mog društva trenutno nema) priđem bilo kom društvu koje ima gitaru i počnem da se družim?
    Zašto bih opet želeo da budem sa devojkama kojima nije bitno da li imam ili nemam pare već im je važno koje pesnike volim i koliko lepo umem da pričam dok smo zajedno?
    Zar da živim u zemlji u kojoj je dovoljno 15 dana raditi preko Omladinske Zadruge i time obezbediti 45 dana na moru,u kampu.I da ,opet,doživljavam da nas do tada nepoznati ljudi u tom kampu pozivaju na klopu,a kada se njihova ''smena'' na odmoru završi i krenu kući-nama ostave sve zatečene namirnice (da se deco ne trošite).
    Zar da opet doživljavam da mi,dok stopiram od Splita do Dubrovnika,staje sredovečni par u pretrpanom Fići,i da gospođa prelazi na zadnje sedšte i sedi na vrhu torbi,da bih ja ,sa rancem,imao komoditet na prednjem sedištu?
    Pa ne bih,valjda opet,trpeo sve one razmažene Hrvatice,uobražene Slovenke,vesele Makedonke,zapanjene Bosanke i uvek pomalo tajnovite Vojvođanke.Zar ponovo tražiti zajednički jezik(mislim-bukvalno) sa svim onim Nemicama,Ruskinjama,Holanđankama...
    Ne bih da mi ponovo vrhunske droge budu ''Car Lazar'' i ''Carica Milica''.
    Zar da muzika ponovo ima ideju a tekstovi smisao?
    Šta,treba možda,ponovo da gledam osmehe po ulicama?
    Ma,daj...
    Vladana za predsednika i kad ga izaberemo,pravac 80-te i da zaboravimo ovu moralno-eticku propast pink kulture!
    jagos, Neša, iggy tee and 1 others like this.

Istaknuti član Avatar korisnika jagos
    Član od
    5.11.2009.
    Lajkovi
    5664
    Reputacioni uticaj
    55

jooj kako je meni bilo lepo.ne znam sta bi pre isprico mada je vladan p mnogo toga reko.

Moderator Avatar korisnika Neša
    Član od
    21.1.2011.
    Lajkovi
    13230
    Blogovi
    9
    Reputacioni uticaj
    603

Citat Djordje kaže: Pregled poruke
    Vladana za predsednika i kad ga izaberemo,pravac 80-te i da zaboravimo ovu moralno-eticku propast pink kulture!
    A jel mogu ja da mudem bar premijer, pošto sam postavio temu?

Oduvek imam želju da nešto ukrad... ovaj, uradim
    Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.

Moderator Avatar korisnika Zagor
    Član od
    9.2.2012.
    Lajkovi
    60698
    Reputacioni uticaj
    220

Da vrlo rado.Stvarno je bilo super odrastanje.Eh cega se sve secam,leviske,starke,hit dana 2o2,bioskop,video klub,derbija i polupune Marakane kada gostuje manji klub,svojih izgubljenih satova i naravno prvih ljubavi.....Nemogu vise krenuse mi suze
    vladas, jagos, sima hrabri and 4 others like this.

Moderator Avatar korisnika Zagor
    Član od
    9.2.2012.
    Lajkovi
    60698
    Reputacioni uticaj
    220

Hvala Neso i ti meni.VESELE OSAMDESETE
    vladas, jagos and Neša like this.

Istaknuti član Avatar korisnika Serb
    Član od
    14.2.2012.
    Lajkovi
    3723
    Reputacioni uticaj
    190

Mozda ja nisam merodavan za ovu temu , posto sam rodjen sredinom osamdesetih, ali ni ja se ne bih vracao. Ipak volim ove nove autombile i klimu u njima posebno po ovakvim danima, mobilni, hd televizija , doduse jesu satovi onda imali neki smek to moram priznati Sto rece jagod i ja sam dete 21 veka
    vladas and Neša like this.

Stariji član Avatar korisnika Jovan HN II
    Član od
    24.5.2012.
    Lajkovi
    3690
    Reputacioni uticaj
    38

Da li bih se vratio u 80-e...?

Evo vam jedan, ali sasvim dovoljan, razlog:

Da li biste se vratili u osamdesete?-nk68.jpg

vladas, jagos, VLADAN P and 2 others like this.

Moderator Avatar korisnika Neša
    Član od
    21.1.2011.
    Lajkovi
    13230
    Blogovi
    9
    Reputacioni uticaj
    603

E, dragi moji drugari iz 21. veka, pogledajte ove slike automobila bez klime:

Da li biste se vratili u osamdesete?-kragujevac-kulimand%25u0025c5%25bearo1.jpgDa li biste se vratili u osamdesete?-ekvator.jpgDa li biste se vratili u osamdesete?-zastava101safarihz4.jpgDa li biste se vratili u osamdesete?-ficijada-fica-2_500x300.jpgDa li biste se vratili u osamdesete?-big_zastava600_03.jpg

Da li biste se vratili u osamdesete?-citroen-ds-speciale-01.jpgDa li biste se vratili u osamdesete?-opel_kadett_c_coupe_1.2s_1978.jpg Da li biste se vratili u osamdesete?-vw_golf_1.jpg
    RUS, vladas, jagos and 9 others like this.
    Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.

Stariji član Avatar korisnika Jovan HN II
    Član od
    24.5.2012.
    Lajkovi
    3690
    Reputacioni uticaj
    38

ovog keca sigurno jos voze na kubi...

Slične teme

1. Koji biste sat kupili da ste neverovatno bogati?
    By Vladan Stevanovic in forum Opšti forum
    Odgovora: 82
    Poslednja poruka: 27.3.2013., 22:41
  2. Odgovora: 42
    Poslednja poruka: 14.2.2011., 6:48

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke