Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 218
Like Tree192Likes

tema: Apple pametni sat

Hybrid View

Član
    Član od
    21.1.2009.
    Lajkovi
    85
    Reputacioni uticaj
    18

Određen forumom Re: Apple pametni sat

Kao sto rekoh, nema potrebe da se upustam u natezanje, nacin razmisljanja dovoljno govori o nama samima. Samo mi je drago da postoji wus gde ljudima nije bilo potrebno crtati sta znaci potez taga vec su clanovi tog foruma i izgurali na cistac celu pricu. Zato je zapad tu gde jeste a i balkan gde zasluzuje.
    Valjda sam predugo na zapadu pa mi je razmisljanje drugacije, ne bolje, samo drugacije...

Stariji član Avatar korisnika himmelstrider
    Član od
    25.9.2013.
    Lajkovi
    516
    Reputacioni uticaj
    24

Citat Wildboar kaže: Pregled poruke
    Kao sto rekoh, nema potrebe da se upustam u natezanje, nacin razmisljanja dovoljno govori o nama samima. Samo mi je drago da postoji wus gde ljudima nije bilo potrebno crtati sta znaci potez taga vec su clanovi tog foruma i izgurali na cistac celu pricu. Zato je zapad tu gde jeste a i balkan gde zasluzuje.
    Valjda sam predugo na zapadu pa mi je razmisljanje drugacije, ne bolje, samo drugacije...
    Ako se ne varam, upravo sam ja i pokrenuo diskusiju o poreklu 1887 cal. na ovom forumu. Svi smo to lepo osmotrili, i doslo se do zakljucka da Tag nije poceo nuklearni rat, vec samo na neki nacin kopirao mehanizam. Amoralno, mozda. Odsjaj lose firme, ne mora da znaci. Nema pametnih samo na WUS-u i zapadu. A ako krenemo o nacinu razmisljanja na zapadu, tu cemo temu prepuniti porukama...
    nokru likes this.
    "Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."

Orf
    Orf je offline
    Član Avatar korisnika Orf
    Član od
    8.3.2013.
    Lajkovi
    1242
    Reputacioni uticaj
    13

Shmizla likes this.

Tags for this Thread