Strana 3 od 3 PrvaPrva 123
Prikaz rezultata 21 do 30 od ukupno 61
Like Tree1Likes

tema: Preporučite mi DSLR fotoaparat do 500 EUR

Hybrid View

Istaknuti član Avatar korisnika tolarbo
    Član od
    11.11.2008.
    Lajkovi
    30323
    Reputacioni uticaj
    85

Određen forumom Re: Preporučite mi DSLR fotoaparat do 500 EUR

Eh te makedonke

Mlađi član
    Član od
    8.3.2009.
    Lajkovi
    48
    Reputacioni uticaj
    17

Određen forumom Re: Preporučite mi DSLR fotoaparat do 500 EUR

Posto si napocetku,rekao da se preterano nerazumes u foto aparate,moram te upitati,zbog cega bas DsLR? Moje licno misljenje je da za pocetak, nemas potrebe za takvim aparatom,ako nemas nekog iskustva.Teski su i glomazni,skupi objektivi,pa onda vucaras ogromnu torbekanju za sobom,licices na nekog japanskog turistu.Mislim da bi trebao uzeti nesto i Compact klase(ali one HIGH)npr.Canon G12,po meni,a i mnogim drugima jedan od najboljih aparata u toj klasi na trzistu,G serija vec godinama u nazad,drzi sve pobede u testovima.Robusni su,pouzdani i kvalitetni,velicina senzora ti je i vise nego dovoljna,a slike fenomenalne sa realnim bojama,stelovanja su skoro kao i kod nekog DsLR-a.Gomila profesionalaca ga koristi kao drugi aparat.Pogledaj malo oglase,puni su DsLR aparata koji se mesecima vrte,a probaj nadji neki Canon serije G12 ili G11,nema!!! Ako ga i bude prodace se vrlo brzo jer su izuzetno trazena i prodajna roba.Sto se tice cene,koja bas nije narocito popularna(oko 500 eur) ,kosta skoro kao neki od DsLR-a kod nas na trzistu,ali veruj mi da mu cena nepada brzo ko drugim aparatima,ma on ti dodje nesto kao Volkswagen,uvek je u modi i negubi na vrednosti!!! Ja sam se takodje zaludjivao da kupim neki DsLR aparat,ali kad sam video mogucnosti i kompaknost ovog Canona,rekoh sebi to je taj,moj sledeci aparat!!! Nadam se da sam ti bar malo pomaogao,toliko od mene...
    Poslednja ispravka: viper (15.2.2011. u 0:22) Razlog: pravopis

Strana 3 od 3 PrvaPrva 123

Slične teme

1. Odgovora: 788
    Poslednja poruka: 17.2.2025., 17:03

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •