Komandirac je ekstra takodje i Longines.Sto se tice Molnije znam da je nas clan vlada 035 trazio tako da mozes da ga kontaktiras i dobijes tih 10tak evrica.
Komandirac je ekstra takodje i Longines.Sto se tice Molnije znam da je nas clan vlada 035 trazio tako da mozes da ga kontaktiras i dobijes tih 10tak evrica.
Molnija je otisla, nek radi jos dugo zravo kako je radila i kod meneNovih satica nema, ceka se budzet pa da uradim Seiko do kraja, a Stowa i komandirac tek trebaju da dodju na red
![]()
Danas sam konacno skenirao par fotografija da cisto podelim sa vama kako je to otprilike izgledalo biti zastupnik za satove sredinom 60. ih godina sada vec proslog vekaNaravno ko voli Longines satove imace sta i da vidi
Jedan od gospodina na slici je i moj deda
![]()
Buduci da Longines nema informacija ko da ovde nikad sat prodali nisu, a evo ima i slika gde je gospodin iz njihove firme u ulozi prezentera uredjaja, na meni je da pokazem da je ovde bila ozbiljna prodaja tih satova
uzivajte u slikama
![]()
bluesky.sta reci osim BRAVOO! Svaka cast tvojima a i tebi. Ovim fotosima si dokumentovao jedno parce istorije casovnicarstva kod nas.Svaka cast za kolekciju,moj si covek-ljubimac Longines-a![]()
Sjajne fotke, Bluesky, to je taj Mad Men stil, samo na YU način![]()
Odlične fotke, svaka čast. Lepo je kada neko ceni istoriju, posebno porodičnu a još kada se tu umešaju satovi, ihhh.
Hvala drustvotaman sam pomislio da niko moju temu nije citao kad eto
Porodicno nasledje ma kakvo bilo je bitno znati i ceniti, ako znas ko si bio, znaces i ko ces biti
Sa druge strane cesto uhvatim i sebe da gledam neki sat ( a vec ih imam dovoljno) a makar bio i zenski a lep mi je a nebih ga nosio, al da ga imam
e to je ta zaraza nasa kojoj leka nema
sada sam sebe ogranicio na samo automatike, al slaba vajda
vazda vidim nesto lepo
![]()
E moj prijatelju...ovde nema ogranicenja! Jednom inficiran-uvek bolestan..neizlecivo.Bilo kakve kombinacije,te ovako cu te onako,te od sutra vise necu....ma nista ne pomaze,nema leka al i neka bar bolujemo od prelepe bolesti!!!![]()
Bookmarks sajtovi