Strana 2 od 3 PrvaPrva 123 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 11 do 20 od ukupno 175
Like Tree637Likes

tema: Bluesky - Par mojih satova

Hybrid View

Član Avatar korisnika Bluesky
    Član od
    14.1.2013.
    Lajkovi
    971
    Reputacioni uticaj
    19

Određen forumom Re: Bluesky - Par mojih satova

Hvala ovo je samo deo satova Sto se tice celavosti cuo sam neke price oko toga al bar se stedi na samponu za kosu.Jedini zenski sat koji imam je jedna preslatka Certina, moram priznati sat je prelep pravi damski i radi savrseno Jedini problem koji imam sa satom je taj sto kao sto vidite ima neko zamucenje sa unutrasnje strane staklo, probali smo skinuti ali nije uspelo prostim ciscenjem,ako neko ima ideju ja sam otvoren za predloge. I cisto da vidite kolika je velicina sata evo jedne slike Seika i Certine zajedno Inace trenutno sam nesto prehladjen ali obecavam da cu prvom prilikom satove urediti i pristojno islikati
    Priložene slike Priložene slike Bluesky - Par mojih satova-imgp1131.jpg   Bluesky - Par mojih satova-imgp1130.jpg   Bluesky - Par mojih satova-imgp1132.jpg   Bluesky - Par mojih satova-imgp1135.jpg   Bluesky - Par mojih satova-imgp1137.jpg  
    Shmizla, RUS, vladas and 7 others like this.

Član Avatar korisnika somy
    Član od
    11.7.2012.
    Lajkovi
    409
    Reputacioni uticaj
    16

evo je jos jedna ruhla Bluesky,rekao bih da su vrsnjaci sa onom tvojom....

RUS, vladas, anbeast and 4 others like this.

Stariji član Avatar korisnika joppa
    Član od
    30.9.2013.
    Lajkovi
    15583
    Reputacioni uticaj
    54

Imao sam prilike vidjeti takav uzivo i sat je prekrasan i jako velik. Bas sam se iznanadio bio sto se velicine tice..

Član od
    14.1.2013.
    Lajkovi
    971
    Reputacioni uticaj
    19

pa zato sam ga i hteo potpuno je neobican Jedan automatik isto orient ali nema kalendar isto veliki mi je promakao jer je bilo puno posla na njemu pa sam odustao bio pa mi bilo jel naravno krivo ovaj sada radi odlicno, jedino cifer sto je losiji i kazaljke bibilo lepo da nabavim neke bolje

Član od
    14.1.2013.
    Lajkovi
    971
    Reputacioni uticaj
    19

evo par fotki pa mozete i sami videti u kom je stanju cifer

Bluesky - Par mojih satova-img_1485.jpgBluesky - Par mojih satova-img_1487.jpgBluesky - Par mojih satova-img_1488.jpgBluesky - Par mojih satova-img_1490.jpgBluesky - Par mojih satova-img_1492.jpgBluesky - Par mojih satova-img_1494.jpgBluesky - Par mojih satova-img_1497.jpg

Dakle kako vam se cini? Ako neko ima negde kak ose podesava ovaj vecni kalendar neka mi posalje Kao sto se vidi na prstenu za staklo iznad krunice ima prorez sto nije nikako dobro moram smisliti kako da to uklonim a da nije vidljivo jer tuda moz da upada prasina.

Mlađi član
    Član od
    22.11.2012.
    Lajkovi
    441
    Reputacioni uticaj
    13

Bluesky,
    još sam ranije pročitao celu temu(dok sam bio na forumu u statusu posmatrača), i znam da sam bio oduševljen pričom koju svaki sat nosi.
    Sada sam opet pročitao sve i još mi je zanimljivije nego prvog puta!!!
    Za svaku pohvalu je što si iskopao sve informacije kako ,šta ,odakle ,od koga i hvala ti što si podelio sa nama....

Član od
    14.1.2013.
    Lajkovi
    971
    Reputacioni uticaj
    19

Zekiboki,
    Hvala
    Iskreno kako ljudi meni dragi ciji su satovi bili vise nisu tu morao sam nesto da saznam vise o satovima, pa sam tako i ucinio, i iskreno nesto sam saznao a nesto i ne, ali i malo je bolje nego nimalo Inace bilo ko se moze obratiti fabrici sa serijskim brojem i probati, malo su spori i treba im vremena ali na kraju ce dati neke rezultate. Certina je bila nekako bas traljava sa njima sam se pogadjao jer mi oni daju pogresne informacije pa kada im pojasnim da to nije to iz tog i tog razloga onda se isprave ali po principu, e pa onda je to sto vi tvrdite

Nazalost zbog istorije koju veci deo satova koje imam nose, slabije ih nosim svakodnevno, pa nabavljam nove koji su meni dragi i koje ja nosim svaki dan i za koje u slucaju da im se nesto desi ce mi biti krivo al ne toliko kao i za neki od starijih Inace ima nesto posebno staviti na ruku sat koji te odmah svojim kucanjem vezuje za oca i dedu

Podelio sam sve sa vama jer na taj nacin sam se i oduzio mojoj porodici izmedju ostalog, bili su to dobri ljudi i zasluzili su bar da ih ja pomenem pogotovo pred ovakvom publikom ljudi osudjenih na satove i njihovo nosenje

Član od
    14.1.2013.
    Lajkovi
    971
    Reputacioni uticaj
    19

@milan milanovic neeeeeeeeeeeeeeee pa jel bio isti takav ili? Nemam pojma za mehanizam, to je unutra sve manje vise isto zdeljano

Brodom se nisam vozio tom prilikom, posto sam bio samo u Stoholmu, ali sam se napesacio lepo kojekuda po cetvrtima
    Ja sam bio iza Globena pa sam svaki dan isao do T centralena pa birao kuda dalje

Banned
    Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    2316
    Reputacioni uticaj
    0

da da erikson globen, samo na sodermalmu, ima mnogo narkomana u svako doba dana.........a T centralen na tri nivoa isklesan u kamenu, prosto neverovatan kompleks

najlepsi deo grada mi je Ostermalm, to im je kao nas Vracar samo je neuporedivo lepsi, a stanovi krecu od 400.000evra

evo je jedna slika odatle, klasican ulaz u zgradu

oni kao i vecina zapadnog sveta shvata da im nekretnije vise vrede ako je svakome dvoriste uredjenije i cistije i svi vode racuna o zajednickom dobru, otuda i takve cene

Član od
    14.1.2013.
    Lajkovi
    971
    Reputacioni uticaj
    19

Određen forumom

hmm jel to gde je Valhala ulica? to znam da je skup kraj od stadiona desno kada idem od T centralena

Jeste sada sam video na mapi i pogledacu slike mozda imam ista vrata Da presao sam tu celu cetvrt peske tacno se oseti kada si usao u skuplji kvart iako nema vidljive linije Inace MAriatorget mi se dopao isto
    Poslednja ispravka: RUS (25.4.2014. u 11:20)

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •