U potpunosti ste u pravu,slazem se sa napisanim,ali moj posao ne dozvoljava greske,sat mi je zaista neophodan u poslu kojim se bavim,i bitno mi je da uvek imam tacno vreme u par sekundi. Da imam para,definitivno bi fortis krasio moju ruku van radnog vremena,ali,to bi bilo realno samo dok spavam,ili kad sam slobodan,a sat je nesto sto nikada ne skidam sa ruke,dok ne stane!
Da,izgleda mi,ne 3 puta,bar 10 puta bolje,i sve sto si naspisao,ali mi je malo previse za 1 sat,da svakih 10-ak dana,odvijam krunicu,i podesavam vreme,i tako godinama(koliko to uopste utice na trajnost krunice,njenog lezista,zaptivenosti...)...
I sad ono,mozda najvaznije,a to je da mnogi po kupovini sata,tvrde da ima idu od 2 do 6 sekundi dnevno razlike,e sad,ako bi bilo 2sec,preko toga bi moglo da se predje,ali 6,e to vec ne,i sama pomisao da se sat nosi kod nekoga,da se malo usteluje,je za mene nepojmljivo,jer nikada ne bi dao da se fabricki zatvoren sat,otvara u rukama domacih strucnjaka,i uslovima gde rade isti(vlaznost,temeperatura,prasina,propisana zategnutost poklopca u Nm i slicno,koliko sam primetio,kod nas na to niko ne obraca previse paznje),i time naprave na duze staze,vise stete nego koristi.
A to za mobilni,nekako,nisam navikao,i ne mogu ga koristiti za vreme Koliko puta u toku dana izvadim telefon,pisem poruke,citam,zovem,i uvek je tu sat u cosku displeja,pa ja uvek kad vratim telefon u dzep,pogledam na sat jer nemam predstavu sta je pisalo na mob.