....ja sam zakleti protivnik elektronike na bilo kom uredjaju, ali nikako ne bih ni osudio ljude, koji vole kvarcne satove. Pa sada ,skoro svaki brend obezbedjuje sa kvarcnim satom 5 i više godina nošenja. Kome sat treba da bi znao koliko je sati, neće mu teško pasti da kupuje na svakih pet godina po jedan sat. Prema kvarcnjaku nema obavezu, prilično otporan na nepažnju vlasnika, tačan.
Kada ste već kod poredjenja vezanih za motore, ja bih pre uporedio neki stariji motor sa suvom mehanikom sa sadašnjim motorima, koji su prepuni elektronike. Kao što se na novim kvarcnim satovima menja ceo mehanizam u slučaju kvara, tako se na novim motorima menjaju cele komponente. Kao što se da srediti taj stari ful-mehanički motor, tako se da srediti i mehanički sat.
Težak off (ali zanimljiv)
Kada smo već kod formule na struju, moja firma u kojoj radim je ušla u "Ginisa" jer je napravila najbrži E-card na svetu na električni pogon . Ubrzanje od 0 do 60 mph je za svega 3,4sec...
Još bi da naglasim, da sam iz klipova prepoznao gomilu delova koji se ugradjuju u novije elektro-modele moje firme.
Molim vas, odgledajte klip, jer je veoma interesantan (i ja sam se živ naježio ,kada sam odgledao prvi put)...
Kad smo već kod toga, evo i moje mehaničke 13tice, pored mog servisnog kombija...
![]()
Registracija
Help

274Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi