Sve je ok.
Levi sub odbrojava minute dok radi hrono.
Sat nema klasičnu sekundaru.
Inače,verujem da će sin biti baš zadovoljan![]()
Sve je ok.
Levi sub odbrojava minute dok radi hrono.
Sat nema klasičnu sekundaru.
Inače,verujem da će sin biti baš zadovoljan![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala Vladane, polozio je skoro, zavrsio srednju skolu, pocinje raditi u ponedeljak a i rodjendan mu je blizu...pa moze satic Racing
Послато са SM-G900H уз помоћ Тапатока
Kako se zove dio u satu kod krunice koji drzi krunicu vani kad se izvuce.Imam stari sat i otislo mu je nesto..bio sam kod nekoliko majstora i svi znaju sta je al ne znaju tacan naziv a nisu ni imali dijelova.. kada se hoce da namjesti vrijeme tj. pomjeraju kazaljke.. izvuce se krunica pa se okrece.. e na ovom se krunica izvuce al nece da stoji u izvucenoj poziciji pa se mora prstima drzat izvucena i u isto vrijeme okretat.. nadam se da ima smisla ovo sto pisem.. treba mi naziv tog dijela mehanizma da mogu nac i kupit taj dio..siguran sam da ima negdje al ne znam kako se zove ..engleski naziv pozeljan
Excelsior park
![]()
..krunica kada se skroz izvuce oslobodi se od tubusa koji je upresan u kuciste.Pod uvjetom da je usrafljujuca. Znaci krunica je slobodna i jedino se drzi na kljucu..(osovini) koja pokrece delove mehanizma..... kljuc moze biti iz dva dijela.
Poslednja ispravka: MMario (22.6.2016. u 22:30)
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
nije usrafljujuca.. obicna izvuces i navijes .. osim sto ovu kad izvuces moras drzat da se ne vrati nazad i navijat.. nece da ostane izvucena
Dobro vece. Puko je hebli. Pozdrav
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Hvala mnogoima li jos neko ime google mi ne pomaze
Poslednja ispravka: bobbydigital (22.6.2016. u 22:49)
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Mislim da je to Setting lever spring ili Stellhebelfeder ili пружина переводного рычага. Na kineskom ne znam
Bookmarks sajtovi