Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 103
Like Tree57Likes

tema: Koji sat kupiti - Vostok N1 rocket ili Roamer Rockshell mark III chronograph

Hybrid View

Istaknuti član Avatar korisnika 23jewels
    Član od
    9.10.2010.
    Lajkovi
    7987
    Reputacioni uticaj
    232

Određen forumom re: Koji sat kupiti - Vostok N1 rocket ili Roamer Rockshell mark III chronograph

Vostok iz Gaz serije. Model sa ruskim mehanizmom, 43mm prečnik. Sat bez spoljnjeg rotirajuceg prstena, uživo uvek izgledaju vece

Ručni sat Vostok-2426/5602059 - Poklon Dućan

ili sa japanskim mehanizmom

Vostok satovi - Muski Vostok sat- NH25A/5651137- Muski satovi

I svakodnevni, i elegantni

edit: dodat video

Poslednja ispravka: 23jewels (14.2.2013. u 20:10)

Stariji član Avatar korisnika Nenad Arandjelovic
    Član od
    19.11.2012.
    Lajkovi
    11522
    Reputacioni uticaj
    30

Određen forumom re: Koji sat kupiti - Vostok N1 rocket ili Roamer Rockshell mark III chronograph

Citat 23jewels kaže: Pregled poruke
    Vostok iz Gaz serije. Model sa ruskim mehanizmom, 43mm prečnik. Sat bez spoljnjeg rotirajuceg prstena, uživo uvek izgledaju vece

Ručni sat Vostok-2426/5602059 - Poklon Dućan

ili sa japanskim mehanizmom

Vostok satovi - Muski Vostok sat- NH25A/5651137- Muski satovi

I svakodnevni, i elegantni

edit: dodat video

Prvi Vostok sam probao i svidja mi se,ali definitivno moram ponovo da probam,sto se drugog tice,moj drug ga je kupio na moju preporuku,samo je njegov u plavoj boji i sat kida koliko je dobar,a on je prezadovoljan...Ne znam samo kakav je mehanizam 2426,zar nije on originalni Vostokov?!

RUS
    RUS je offline
    Moderator Avatar korisnika RUS
    Član od
    17.4.2009.
    Lajkovi
    43550
    Reputacioni uticaj
    578

Jeste, to je Vostok mehanizam("pravi" vostok).
    "I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna

Član od
    19.11.2012.
    Lajkovi
    11522
    Reputacioni uticaj
    30

Citat Rus_PA kaže: Pregled poruke
    Jeste, to je Vostok mehanizam("pravi" vostok).
    Tako su mi i rekli i video sam i taj gaz dual time je jako zanimljiv...po tvom misljenju,el je on dobra kupovina,jer njega imaju na stanju...ali vise je elegantan,nego sportsko-elegantan...

RUS
    RUS je offline
    Moderator Avatar korisnika RUS
    Član od
    17.4.2009.
    Lajkovi
    43550
    Reputacioni uticaj
    578

Taj Orient je odlican sat s obzirom na to koliko kosta, ali neki clanovi(medju kojima sam i ja) imaju primedbu samo na dizajn brocanika.
    Vec sam pisao u temi o tom orientu, meni se ne svidja dizajn Nemackog vojnog sata na Japanskom satu.
    Inace ako tebi to ne smeta, samo napred.
    "I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna

Član od
    19.11.2012.
    Lajkovi
    11522
    Reputacioni uticaj
    30

Araphel/U pravu si,ne potsecaju ni malo,narocito Roamer,ali je ovaj Orient crno-beo,a i pilotski je,pa mi je privuklo paznju.

Rus_PA/Video sam temu vezanu za ovaj sat,zbog toga i kazem da je naisao na kritike foruma...Meni se sat jako svidja,narocito sto je originalni Japanski sat,a ne neki hibrid,kao sto neko rece za VE...

Istaknuti član Avatar korisnika 23jewels
    Član od
    9.10.2010.
    Lajkovi
    7987
    Reputacioni uticaj
    232

Moj ti je savet da sacekaš i dva meseca, ako treba, i da kupiš sat koji se tebi najviše dopada... Pa, svi mi koji smo kupovali satove preko interneta smo čekali do mesec dana da nam paket stigne, tako da, nije to ništa strašno... Lep je osećaj čekati nešto što želiš...

Ako uzmeš bilo koji drugi kojim nisi baš potpuno zadovoljan,a uzeo si ga samo zato što ovaj prvi trenutno nema na stanju, uvek će te pogled vući ka N1-i...
    RUS and Nenad Arandjelovic like this.

Član od
    19.11.2012.
    Lajkovi
    11522
    Reputacioni uticaj
    30

Meni se svidja ovaj Orient http://ecx.images-amazon.com/images/...500_SS500_.jpg mada sam video da ga dosta kritikuju na forumu...Evo i video Orient Flight Model - ER2A003B - YouTube Idem u subotu za BG 99 posto da vidim ovaj Vostok i Roamer,ova dva kvarca i da vidim da li moze da se u skorije vreme dobije N1 rocket sa NH25A mehanizmom,ako moze za nekih mesec dana,sacekacu i uzeti njega,jer mi se on najvise svidja,ako ne,onda jedan od ova dva kvarca...Bio sam na creationwatches i imaju lepe satove,ali ja hocu veliki sat,minimum 44mm,iako je ovaj Orient 42mm...

Stariji član Avatar korisnika araphel
    Član od
    1.8.2012.
    Lajkovi
    12298
    Reputacioni uticaj
    122

ako je minimum 44 mm, onda ti tu i GMT i Mako xl od Orienta ulaze u obzir. A ima i od Seika par komada. Malo mi je neobično što ovaj Orient koji si sad linkovao ni po čemu ne podseća na N1 ili Roamer, skroz mi nekako drugačiji tip sata....suviše klasičan....ali dobro, to možda ja tako povezujem.
    jagoda-nbg likes this.

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •