Strana 1 od 4 1234 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 103
Like Tree57Likes

tema: Koji sat kupiti - Vostok N1 rocket ili Roamer Rockshell mark III chronograph

Hybrid View

Stariji član Avatar korisnika Nenad Arandjelovic
    Član od
    19.11.2012.
    Lajkovi
    11522
    Reputacioni uticaj
    30

Talking Koji sat kupiti - Vostok N1 rocket ili Roamer Rockshell mark III chronograph

Zdravo svima,nov sam na sajtu,pa bih zeleo da cujem vasa misljenja u vezi moje dileme.Hocu da kupim novi sat,ali malo ozbiljniji,sto se tice svega,mehanizma,stakla,celokupnog izlgeda.

Ova dva su mi zapala za oko,iako su dva razlicita sveta:

1.rocket | Vostok (model 2255146 sa crnom koznom narukvicom)

2.Roamer of Switzerland: Watch Details

Sat kupujem,jer zelim da se otarasim moja dva niskobudzetna sata,koja sam nosio svaki dan,kao neku sportsku varijantu,ali bih takodje zeleo da sledeci sat bude u sportsko-elegantnom fazonu.
    Zanimaju me vasa misljenja o kvalitetu ova dva sata,manama,odnosu cena-kvalitet i sta bi vi uzeli da ste na mom mestu.

Vostok sam video i probao uzivo,mnogo je lepo uradjen i super stoji na ruci,ali me brine mehanizam i mineralno zakrivljeno staklo.

Kod Roamera me odvlaci kvarcni mehanizam jer sam (prvenstveno) jurio automatik i ovo je malo poveca suma za jedan kvarc i takodje ne znam kakvog je kvaliteta ovaj sat.

Ako sam nesto pogresio u vezi postavljanja teme,nemojte da mi zamerite.

Hvala unapred

Počasni član Avatar korisnika milan zmaj
    Član od
    20.12.2008.
    Lajkovi
    36959
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    160

Određen forumom re: Koji sat kupiti - Vostok N1 rocket ili Roamer Rockshell mark III chronograph

Vostok i nemoj nista da se sekiras a i mnogo da razmisljas.

next year at this time I'll be a millionaire

Član Avatar korisnika RaleT
    Član od
    17.11.2010.
    Lajkovi
    23
    Reputacioni uticaj
    16

Određen forumom re: Koji sat kupiti - Vostok N1 rocket ili Roamer Rockshell mark III chronograph

odlican je ovaj vostok, nema greseke

Član
    Član od
    27.4.2011.
    Lajkovi
    225
    Reputacioni uticaj
    15

U ovom slučaju Vostok.

Stariji član Avatar korisnika lemi
    Član od
    26.10.2011.
    Lajkovi
    1415
    Blogovi
    1
    Reputacioni uticaj
    87

vostok,vostok,vostok,vostok,vostok,vostok,vostok,v ostok,vostok..............................
    ​LEMI

Stariji član Avatar korisnika nele
    Član od
    23.2.2011.
    Lajkovi
    2222
    Reputacioni uticaj
    17

sad će drvlje i kamenje , vostok je kvalitetan i lep ali ovaj roamer je isto bombonica (jedino što je kvarc,meni to lično ne smeta ako je sat kvalitetan a jeste ) poz

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    985

Moj glas ide Vostoku.

Stariji član Avatar korisnika Zenith
    Član od
    9.1.2012.
    Lajkovi
    2295
    Reputacioni uticaj
    56

Bojim se da ova 2 sata nikako ne mozemo da poredimo jer su previse razliciti.
    Vostok N1 se i meni jako svidja,solidan automatik mehanizam,prava muska velicina,jako citljiv,pravi diver za normalan novac i sve to stoji.
    Roamer je Swiss made,jako poznat brend sa istorijom,sadrzi pouzdani kvarc Ronda mehanizam koji ce da radi kao konj dugi niz godina,hronograf,izuzetno elegantan i klasican dizajn.Pravi smekerski sat.
    Licno,oba mi se jako svidjaju ali moj glas ide za Roamer.
    I cena Roamera je sasvim ok.Ponavljam,ova Ronda je potpuno ok kvarcni mehanizam.
    Dakle,prvo bih Roamera a kasnije novog Seiko Monstera.
    Budi mi pozdravljen.
    "Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot

Moderator Avatar korisnika vladas
    Član od
    17.9.2009.
    Lajkovi
    4350
    Reputacioni uticaj
    181

Mislim da neces pogresiti ni u jednom ni u drugom slucaju. Mene kod Vostoka odbija velicina (mislim da je 46mm previse za "all time" sat) dok ga prisustvo Seikovog mehanizma (verzija 7s26) sasvim preporucuje. Za nijansu mi je lepsi Roamer, koji uz vrlo korektan Ronda mehanizam (avaj, kvarc ) uz safir daje i AR premaz, sto ces dobiti inace tek uz dosta skuplje satove.

Da zakljucim - Roamer mi je za nijansu lepsi, ima dobro ime (rekao bih bolje od jednog litvanskog Vostok Europe) i poseduje par luskuznih detalja. Opet - Vostok Europe - ako hoces veci, robusniji sat sa boljim WR-om.
    No time to lose

Počasni član Avatar korisnika milan zmaj
    Član od
    20.12.2008.
    Lajkovi
    36959
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    160

Nije prasina vec dajemo ti sugestije po kojima ces uzeti sat. Uzivaj i misli koji ces

next year at this time I'll be a millionaire

Strana 1 od 4 1234 PoslednjaPoslednja

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •