Citat araphel kaže: Pregled poruke
Malo sam se kasno uključio, pa nisam siguran šta i kako, ali mislim da po ceni tog Roamera može da se nađe neki solidan Seiko. Ako sam dobro shvatio, ti bi pre neki automatik, oa onda zašto i ne iči u tom pravcu? Meni lično je ovaj Roamer izuzetno antipatičan, ali to nema nikakve veze sa tvojom odlukom. Imam jednog kvarcnog hronografa kojeg volim i rado nosim, ali kao prvi i osnovni sat bih lično uvek pre imao mehaniku.

J.Springs mogu samo da nahvalim, ništa drugo. Otkako sam stavio novu narukvicu na svoj BEB054, skidam ga sa ruke samo da bih nosio G-Shock ponekad. Sve ređe se hvatam za ostale satove ujutru.
Roamera imam po nekoj drugoj ceni,nije ni bitno to.Ja sam hteo VE N1 rocket,ali ne mogu da mi nabave iz poklon ducana brzo,tek za nekih mesec ipo i to je pitanje,trebam da idem do njih pa da vidim sta i kako.Hteo bih automatik,ali nekako su mi svi mali (N1 rocket je 46mm) video sam jedan Orient pilotski i skroz mi je cool.Roamer mi se svija i ovaj drugi VE,sada imam dva sata za uporedjivanje,oba imaju kvarc.Meni treba sat koji je veliki i koji moze da se nosi svakog dana i eventualno da prodje uz neku elegantnu odecu.Hvala na odgovoru...