Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 103
Like Tree57Likes

tema: Koji sat kupiti - Vostok N1 rocket ili Roamer Rockshell mark III chronograph

Hybrid View

RUS
    RUS je offline
    Moderator Avatar korisnika RUS
    Član od
    17.4.2009.
    Lajkovi
    43550
    Reputacioni uticaj
    578

Određen forumom re: Koji sat kupiti - Vostok N1 rocket ili Roamer Rockshell mark III chronograph

Jel dolazi u obzir i porucivanje sa interneta ili samo ono sto moze kod nas da se nadje?
    "I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna

Stariji član Avatar korisnika Nenad Arandjelovic
    Član od
    19.11.2012.
    Lajkovi
    11522
    Reputacioni uticaj
    30

Određen forumom re: Koji sat kupiti - Vostok N1 rocket ili Roamer Rockshell mark III chronograph

Citat Rus_PA kaže: Pregled poruke
    Jel dolazi u obzir i porucivanje sa interneta ili samo ono sto moze kod nas da se nadje?
    Pa moze,ali kako-sta?!Necu da budem izigran,jer imam losa iskustva sa kupovinom preko interneta...

Novi član
    Član od
    22.11.2012.
    Lajkovi
    16
    Reputacioni uticaj
    0

creationwatches.com svaka preporuka za sajt.kupio kod njih pre mesec dana.koliko sam ispratio forum,bar desetak porudzbina je islo preko tog prodavca i niko od nas nije imao problem.takodje nismo placali harac drzavi(pdv,carina)

Član od
    19.11.2012.
    Lajkovi
    11522
    Reputacioni uticaj
    30

Buljim u ekran i zabole me glava vise...U pravu ste da se za VE N1 rocket,ne zna identitet,odnosno ko je i sta je,ali su kvalitetno uradjeni i imaju ok mehanizme,koliko sam mogao da zakljucim?!Gledao sam ostale automatik satove koje ste mi preporucili,lepi su,ali mi ne deluju mladalacki,ako me razumete,vise su za nekog ko je stariji i bas ozbiljniji.N1 rocket sam izabrao jer ima veliko kuciste,ima dobar seikov mehanizam i kvalitetni materijali su korisceni za njegovu izradu,stvarno deluje cvrsto dok stoji na ruci.I da uzmem Vostoka,sto se ovog modela tice,msm da ne mogu da se prevarim...Roamer mi je mozda i lepsi,takodje kvalitetno uradjen,ali resio sam da uzmem automatik...

Stariji član Avatar korisnika jagoda-nbg
    Član od
    17.7.2010.
    Lajkovi
    4072
    Reputacioni uticaj
    21
    sima hrabri and 83stojan like this.

Stariji član Avatar korisnika jagoda-nbg
    Član od
    17.7.2010.
    Lajkovi
    4072
    Reputacioni uticaj
    21

OT:
    Boze zreo sam za lecenje, udjem na sajt samo da bih decku predlozio neki sat i zevam u Seikov asortiman i sve bih pokupovao!!!

Član od
    19.11.2012.
    Lajkovi
    11522
    Reputacioni uticaj
    30

Tu bolest(ljubav) prema satovima,mnogi ne mogu da skapiraju... Drugari i drugarice,hvala na savetima i preporukama,idem sada da razmislim sta mi je ciniti...Ako mi jos nesto treba javljam se,ako ne,onda se cekaju slike i to je to...
    vladas likes this.

Stariji član Avatar korisnika vlajo
    Član od
    15.6.2011.
    Lajkovi
    4905
    Reputacioni uticaj
    52

Dijagnoza ima lošu prognozu : Satitis Seikosus Cronica
    "Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •