Sad, verovatno će ti svi reći da ideš na Certinu, jer je sat automatik i da nikako ne kupuješ sat sa kvarcnim mehanizmom a ja ću prvo da te pitam, dal čovek voli da nosi satove svaki dan ili samo kad to zahteva prilika? Ako nosi sat svaki dan, definitivno sat sa automatskim mehanizmom, a ako nosi sat samo po potrebi možda bi ti bolja varijanta bila sat sa kvarcnim mehanizmom, jer u tom slučaju verujem da neće hteti i imati volje da svaki put kada uzme sat podešava vreme i datum.
Nisi rekao dal kupuješ sat isključivo kod nas ili razmišljaš o online kupovini? I jel sat mora da bude za ozbiljnije i svečanije prilike ili može neka casual/dress varijanta?
Jel se izbor svodi isključivo na Certinu i Tag-a? Da znamo šta da ti preporučimo i u kom smeru da idemo. Pomenuta Certina je lep sat, ali mislim da za tu cenu može i bolje da se prođe, a iako Tag ima privlačnih satova, mislim da i tu možeš bolje da prođeš! Hamilton ima dobru ponudu kako kvarcnih tako i satova sa automatskim mehanizmima i postoji distributer kod nas.
Evo par mojih predloga za satove sa automatskim mehanizmima...
Fortis 610.22.11M
Fortis 611.22.11L
Fortis SPACEMATIC 623.22.11M
Možda (mada ne postoji distributer u Srbiji, ali svakako interesantni zbog odnosa funta-euro)
Christopher Ward C40 Speedhawk
Christopher Ward C600 Tri-Tech Diver Elite
Pozdrav
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi