To sam se i nadao da ću pročitati od vas, svega ima na internetu... U svakom slučaju ste mi pomogli da raščistim neke sumnje koje su se javile...![]()
To sam se i nadao da ću pročitati od vas, svega ima na internetu... U svakom slučaju ste mi pomogli da raščistim neke sumnje koje su se javile...![]()
Inace kada hoces da uporedis dva proizvodjaca, sto je nekada vrlo nezahvalno, onda tu mogu da ti daj moj recept. Izaberes deset najboljis satova konkretnog prizvodjaca, i uporedis ih sa takodje deset najboljih satova drugog proizvodjaca. Ovo je onako uz pomoc stapa i motike, ali daje rezultate![]()
Ne treba da imaš nikakvu sumlju u Schaffhausen. Svuda pa čak i ovde su negodovali Etine mehanizma baš iz razloga što ćeš navodno isti mehanizam platiti 500€, 1000€ ili 10000€ i na to dodati naziv brenda ali nije tako, svako od proizvođača doradi svoj mehanizam kako želi i kako je zaista moguće doraditi ako je dorastao tome. Takav dorađeni mehanizam dobija i COSC sertifikat što zaista nije mala stvar jer su skoro svi delovi izvađeni i ponovo sastavljeni od drugih legura koji podležu ISO standardima.
Od pristupanijih brendova imaš jako lepe dorade celokupnih mehanizama od strane Oris-a, Ball-a, Longines-a, Omege.
Schaffhausen je Schaffhausen i kao takav ostaje uvek na samom vrhu časovničarstva, poput Chopard-a, Piaget, BlancPain, Breguet.
milospinkfloyd, tek sam sada video da smo pisali u isto vreme!![]()
Poslednja ispravka: ANGEL II (5.4.2011. u 3:15)
Meni je jako zanimljiva diskusija oko 30110 mehanizma, da li je na kraju 90% izradjena u ETA-i ili je toliko modifikovana da je IWC uradio vecinu zadatka?
Poslednja ispravka: vladas (5.4.2011. u 20:34) Razlog: izbacen off topic
^ Ovakve informacije ne otkrivaju ni ETA ni IWC, ali prema sadasnjoj politici ETA-e, vise nije moguce nabaviti mehanizam u delovima pa ga modifikovati.
Jedino sto ETA dopusta je da narucilac definise izmene i dorade koje je potrebno uraditi a onda ih sama ETA primenjuje i isporucuje. Mislim da ovo vazi i za IWC, inace bi im ETA uskratila nove mehanizme!
No time to lose
Baš tako...
Evo ga jedan deo iz topika na sličnu temu sa WUS-a:
"IWC is no longer receiving ebauches and modifying them to their specs. It seems since sometime around 2007 ETA delivers fully assembled movements to IWC now made with their specs."
Kao što sam rekao i u prvom postu, ne sporim niti dovodim u pitanje kvalitet IWC satova, ali ipak mi se čini da su izgubili na ekskluzivnosti koju je Zenith zadržao sa svojim mehanizmima, a po ceni su jako približni... Jer u čemu je onda poenta in house mehanizma ako je on samo prepravljen, koja je suštinska prednost npr IWC 30110 u odnosu na recimo Oris-ov 733, kad se pouzdanost i kvalitet koju IWC nudi može dobiti i za mnogo manje novce, jer ipak veliki udeo u formiranju cene ima i ta ekskluzivnost koju sa sobom nosi pravi in house mehanizam. Realno bilo koja ETA 2824-2 u top grade izdanju koja se može naći u nekim znatno jeftinijim satovima nudi će isti kvalitet, pouzdanost i izdržljivost kao i 30110... Dok npr. kod Zenith-a cal. 670 sa sobom nosi pravu eksluzivnost jer je zaista in house mehanizam...
^ Sasvim si u pravu, i licno mi se i Zenith Elite Captain i Cal. 670 vise svidjaju kao elegantnije i unikatnije resenje, ali ima odredjene mudrosti i u kupovini IWC Mark XVI sa pomenutim 30110 mehanizmom - imas i dalje ekskluzivan i lep sat, svi mu se dive, a moze lako i jeftino da se servisira. Da ne pominjem legendarni Moonwatch, koji ti je treci izbor
.
Mislim da Zenith mozes da ostavis za "kasnije", recimo kad se budes zenio... Deluje suvise ozbiljno da bi ga nosio svaki dan. Cini mi se da bi IWC bio prava mera. Pitanje je samo - kad se odluciti za Omegu 3570![]()
No time to lose
Kako misliš ne modifikuje?
znaci sad su stvari jasne kao 2+2=4. IWC nema mnogo posla oko 30110 mehanizma, sem sto ga predstavi na papiru ETA-i koja ga lepo napravi. tu onda dolazi do izrazaja jedan od najjacih kriterijuma pri izboru sata, a to je 100% od glave do pete in house mehanizam koji IWC kod mark XVI NEMA. po meni onda ladno gubi bitku sa zenithom elite-om. sem ako i za zenith nismo u zabludi da ga pravi kuci
a sto se tice toga da za manje para mozes kupiti oris nego iwc to je istina. znaci podjednako kvalitetne satove samo sto je oris 3 puta jeftiniji. SAMO je razlika u tome sto na ciferu jednog sata pise oris a drugom IWC, eto samo to.
in house mehanizam nosi ekskluzivnost u odnosu na "kupljen" mehanizam i isto tako IWC kao ime nosi oreol ekskluzivnosti za razliku od orisa
Poslednja ispravka: milospinkfloyd (6.4.2011. u 1:14)
Dragon nisam ni mislio da stavim Orisa u isti koš sa IWC-om, nego sam samo hteo da mi neko ko poseduje takvu informaciju kaže koliko je jedan 30110 zaista modifikovan? I kao što je Angel već pitao šta je to modifikacija? Jer kod Zenitha smo sigurni da i u tom cenovnom rangu dobijamo kompletan in house mehanizam, a kod IWC-a se možda sve svodi na dekoraciju i korišćenje po kojeg kvalitetnijeg dela, ali koliko je takav mehanizam bolji od nekog Etinog u top ili chronometar izvedbi i zašto je on in house?
Imam utisak da se dešava slična stvar kao i u auto industriji, pa neko ko recimo kupi Lamborghini Gallarda za blizu 200 000 evra je osuđen na činjenicu da mu u enterijeru npr. stoje komande klime iz audijevih modela koji su mnogo jeftiniji, da dosta mehaničkih delova, takođe deli sa nekim znatno jeftinijim modelima iz njihove grupe... Dok nekog ko kupi Ferrari 458 Italia za isti novac očekuje potpuno autentičan vrhunski sportski automobil koji postavlja nove limite u svojoj klasi...
Naravno da će svako ko vozi Lambo ostaviti željeni utisak i dobiti performanse i prestiž koji je tražio, kao i sa IWC-om, ali istinski zaljubljenici će znati da je taj auto daleko od jednog Diabla i Countouch-a koji su bili pravi 100% produkti Lambo inženjera...
Lambo svoju reputaciju održava na osnovu onoga što je bio, zadržavajući performanse na visokm nivou, ali japanci te performanse postižu i za 2 i po puta manji novaca, pa se nadam da razumete šta hoću da vam kažem, kako ja gledam na IWC, na osnovu onoga što sam do sada pročitao... U Galjardu imate motor koji je manje više u istom obliku i u jeftinijem R8 5.2 i S6 i S8, dok je motor jedne 458 Italije samo u Ferrariju i pravi je dragulj automobilske industrije...
Naravno ovo se sve odnosi na 30110 i druge koji imaju bazu na Etinim, jer IWC ima svojih pravih in house mehanizama ali to je po ceni na mnogo višem nivou...
Bookmarks sajtovi