@Shmizla, hvala...![]()
Wildboar, potpuno se slazem u svemu sto si naveo! Veoma realno gledanje na stvari! Iako to indirektno znaci da bih delom ispao neozbiljan i smesan da sam kupio repliku o kojoj je rec u ovoj temi! Ali jednostavno je tako....
Totalno ste me odgovorili od kupovina replika i sl, nadam se da ce do istog zakljucka doci svako ko bude procitao ovu temu.... Nekako me je skroz zaludeo sat kad sam ga video iz prva, onako pun detalja, stvarno prelep izgled, jos 80e cena vauu! Ali sada vidim da nije to to... Nego to je ono kad znas da nesto kosta recimo 300e a ti mozes da ga kupis za 80 i onda si sav heppy! Tako sam i ja isprva otvorio temu i nadao se da je neka kvalitetnija replika u pitanju i da je neko to potvrdio u prva dva, tri posta verovatno bih i kupio odmah! Ne bih ni sacekao ostala misljenja! Sto bi bila strasna greska, moram da priznam! I da kad bih procitao posle sve ove postove taj sat bi verovatno zavrsio negde u fioci ili u oglasima!
Evo listam forum vec dva sata i mogu reci da sam stekao skroz drugaciju sliku o satovima nego sto sam do sada imao! Takodje, naucio sam mnogo stvari za ovo malo vremena! Jos jednom iskrene pohvale Adminima od mene! Sajt je stvarno prepun informacija, pogotovu nama pocetnicima u svetu satova!
Da ne duzim sada sta bih zeleo od sata, otvoricu novu temu mozda cak i sutra pa cu tu detaljno opisati..... Hvala svima na savetima!Nadam se da mogu da se oslonim na vasu pomoc i u buduce!
Pozdrav....
Registracija
Help

5Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Bookmarks sajtovi