Ok, hvala svima na odgovorima....
@Vladan Stevanovic, hvala takodje sto si napravio izuzetak! Procitao sam poslednji post na stranici koju si naveo i pre svega zelim da se pridruzim Djordju na pohvalama o sajtu! Do sada sve sto sam procitao o satovima na nekom nasem forumu bilo je na elitesecurity-ju (nadam se ovo nece shvatiti kao reklama i sl) i tu mozda imaju tri teme koje vrede i nista vise... Dok je ovaj sajt i ovakav forum prava stvar! Sve cestitke i od mene! Mozda ne bi bilo lose da postoji neki pod forum o replikama, ako cisto nekog interesuje pa da tu bude sve na jednom mestu, to je barem moje neko misljenje! Naravno na tebi je da o tome odlucujes!![]()
Ne mogu reci da sam bas zaljubljenik, ali satovi mi se zaista svidjaju i voleo bih da i sam imam jedan! Mozda i kupim u skorije vreme uz vasu pomoc naravno!
Na ove Breitling replike sam naleteo kod nekog sanera i na prvi pogled stvarno lepo izgledaju! Cinilo mi se da su solidno verno odradjeni, sad koji je mehanizam unutra stvarno ne znam.... A i prodaju se po 80e, zato su mi i privukle paznju! Nadao sam se dal\' nisu mozda ove kvalitetnije odradjene pa u tom slicaju i da uzmem jedan! Ali ako su stvarno kvaliteta kao sto je nebojsa09 naveo onda se nikako ne isplati kupovati ih!
Mada se i slazem da je bolje kupiti neki original iz srednje klase! Kao sto sam vec naveo ove replike su mi zapale za oko samo zbog izgleda i cene!
Znaci neki opsti savet i zakljucak je da ne vredi uzimati replike bilo kog kvaliteta ili te kvalitetnije odradjene sa swiss mehanizmom mogu doci u obzir? A kad bi se nasla neka kopija ,,Tag Heuer CARRERA Calibre 36 RS Caliper Concept Chrono,,?Video sam sliku na forumu i jednostavno ostao bez reci! Ne znam kolika je cena originala, ali pretpostavljam da je zestoko paprena!
Registracija
Help

5Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
Video sam sliku na forumu i jednostavno ostao bez reci! Ne znam kolika je cena originala, ali pretpostavljam da je zestoko paprena!

Bookmarks sajtovi