Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 30
Like Tree5Likes

tema: Breitling kopije / replike satova ?

Hybrid View

Član
    Član od
    26.2.2009.
    Lajkovi
    4
    Reputacioni uticaj
    17

Određen forumom Re:Breitling kopije...?

Ok, hvala svima na odgovorima....

@Vladan Stevanovic, hvala takodje sto si napravio izuzetak! Procitao sam poslednji post na stranici koju si naveo i pre svega zelim da se pridruzim Djordju na pohvalama o sajtu! Do sada sve sto sam procitao o satovima na nekom nasem forumu bilo je na elitesecurity-ju (nadam se ovo nece shvatiti kao reklama i sl) i tu mozda imaju tri teme koje vrede i nista vise... Dok je ovaj sajt i ovakav forum prava stvar! Sve cestitke i od mene! Mozda ne bi bilo lose da postoji neki pod forum o replikama, ako cisto nekog interesuje pa da tu bude sve na jednom mestu, to je barem moje neko misljenje! Naravno na tebi je da o tome odlucujes!
    Ne mogu reci da sam bas zaljubljenik, ali satovi mi se zaista svidjaju i voleo bih da i sam imam jedan! Mozda i kupim u skorije vreme uz vasu pomoc naravno!

Na ove Breitling replike sam naleteo kod nekog sanera i na prvi pogled stvarno lepo izgledaju! Cinilo mi se da su solidno verno odradjeni, sad koji je mehanizam unutra stvarno ne znam.... A i prodaju se po 80e, zato su mi i privukle paznju! Nadao sam se dal\' nisu mozda ove kvalitetnije odradjene pa u tom slicaju i da uzmem jedan! Ali ako su stvarno kvaliteta kao sto je nebojsa09 naveo onda se nikako ne isplati kupovati ih!
    Mada se i slazem da je bolje kupiti neki original iz srednje klase! Kao sto sam vec naveo ove replike su mi zapale za oko samo zbog izgleda i cene!

Znaci neki opsti savet i zakljucak je da ne vredi uzimati replike bilo kog kvaliteta ili te kvalitetnije odradjene sa swiss mehanizmom mogu doci u obzir? A kad bi se nasla neka kopija ,,Tag Heuer CARRERA Calibre 36 RS Caliper Concept Chrono,,? Video sam sliku na forumu i jednostavno ostao bez reci! Ne znam kolika je cena originala, ali pretpostavljam da je zestoko paprena!

Novi član
    Član od
    14.2.2009.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re:Breitling kopije...?

Mozda ne bi bilo lose da postoji neki pod forum o replikama, ako cisto nekog interesuje pa da tu bude sve na jednom mestu
    Zgodno da razotkrijemo mnoge predrasude i zablude oko toga ?

Slične teme

1. Kako prepoznati kopije (replike) satova
    By tolarbo in forum Svet Satova za neupućene
    Odgovora: 623
    Poslednja poruka: 6.9.2024., 10:53
  2. Cene breitling satova kod nas?
    By Wildboar in forum Breitling
    Odgovora: 17
    Poslednja poruka: 25.8.2021., 19:39
  3. Kako prepoznati replike TAG Heuer satova - Informacije/Slike/Linkovi
    By dragon in forum Svet Satova za neupućene
    Odgovora: 11