@Laslo51, pozdravljam i ja to ali ja stvarno nemam novca toliko da bih sebi mogao da priustim sat od 3000-5000$ i vise! Ko ima svaka cast, naravno on nece ni sekund razmisljati o bilo kakvoj replici i sl! Ja sam ovaj sat video kod sanera i jednostavno mi je zapao u oko zbog izgleda i cene od 80e! I da je umesto Breitling pisalo bilo sta drugo bila bi ista stvar, ako me razumes sta hocu da kazem....

@dragon, kao sto sam vec rekao iznad ja bih ovu repliku kupio samo zbog izgleda, ne da bi se hvalio i sl! Takodje mi stvarno nije cilj da impresioniram deviojcice posto vec imam vezu od tri i nesto godine iza sebe! Znaci sat bih kupio zbog sebe, ni zbog koga drugog! Takodje sam vec negde napomenuo da sam se nadao da je ovo neka replika jaceg kvaliteta pa da u tom slucaju bude ok deal! Posto sam procitao dosta stvari na tu temu i nasao da se neke replike ,,A,, kvaliteta prodaju po 300$ i vise, i da im je solidan mehanizam unutra! Zato sam pre sveka i otvorio temu na ovom forumu, da bih saznao sta je u pitanju i koliko vredi! Eto toliko o tome...

Mozete ocekivati uskoro otvaranje druge teme na forumu posto sam definitivno odlucio da pocastim sebe jednim rucnim satom, samo jos da razmislim koliko novca da odvojim za to zadovoljstvo! Jedno znam sigurno, koliko god to bilo nece mi biti zao novca! Ne mogu da kazem da znam mnogo o satovima, tako da ce sva vasa misljenja i saveti dobro doci!