Corsair, sve je to u redu, i shvatam zbog čega bi ti želeo da imaš neki od ovih satova, pa ko ne bi?! Taj Tag zaista izgleda dobro, ali ja stojim iza svojih reči! Sad, izvini ako sam te nekom rečju u postu uvredio, obzirom da ne znam koliko imaš godina, pa sam zbog toga ciljao uopšteno na sve generacije! Povrh svega toga, mi ovde nismo raspravljali o replici od 300$ dolara, kako si ti rekao, pa na više, već o satu od 80e, koji tamo negde preko možda ne košta ni 80$!
A kako bih ti barem delimično dočarao zbog čega se ne isplati uzimati repliku, izložiću ti moje iskustvo sa istom! Naime, kao što sam već rekao, ja trenutno nemam para da kupim sat koji se nalazi u tom cenovnom rangu, a ipak, na polici u kutiji imam jednu Omegu iz constellation serije. Dobio sam je, pre par godina, od babe i dede. Ljudi su mi kupili sat, verovatno u jednoj od onih door2door prevara koje su bile aktuelne u to vreme, jer su znali da volim satove da nosim. Naravno, kada sam je video, znao sam da je reč o replici, ali poklonu se u zube ne gleda, zar ne?!Nosio sam je samo taj dan, pred njima, i nikad više. A sam sat je stao posle nepunih mesec i po dana. Možda je on pre toga radio i 3 godine, dok nije dospeo u moje ruke, a možda svega par meseci!
Sad predstavlja samo jednu uspomenu i ništa više, mada i dalje bruka dobro izgleda, u kutiji doduše!
Naravno, tvoje je pravo da kupiš ono što želiš, ali danas i 80e predstavlja solidnu cifru za nešto što će možda raditi, a možda i neće! Ja samo kažem da treba da razmisliš, ništa više!
pozdrav!
Registracija
Help

5Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
Nosio sam je samo taj dan, pred njima, i nikad više. A sam sat je stao posle nepunih mesec i po dana. Možda je on pre toga radio i 3 godine, dok nije dospeo u moje ruke, a možda svega par meseci! 

Bookmarks sajtovi