Hladan tuš u popodnevnim časovima
Onda ja odgovaram žustro i opasno ih napljujem da su neposlovni i neprofesionalni, a oni opet spuštaju loptu i pokušavaju da izazovu osećanje empatije kod mene sa ovim emailom:Dear Vlada,
your friend shall send back the watch to us please.
There was a mistake.
Best regards,
OK priznajem, meni je žao tog nesrećnika koji takođe čeka svoj sat, ali ko mene žali? Čekam 40 dana da mi samo jave kada će popraviti sat, a i dalje nemam čak ni tu informaciju.Dear Vlada,
you have to send it back to us.
This is a repair of another customer and this customer is also waiting for its watch.
You can send it with our Fedex customer number.
Best regards,
Bilo kako bilo, opasno sam se zainatio i zaratio sa njima, i sat ne vraćam dok mi ne pošalju ili DC56 ili DC66 (tražio sam da mi zamene uz moju doplatu). Takođe sam tražio da pričam sa gospodinom Konradom lično pa ćemo videti!
Možda je i jedan od retkih slučajeva, ali svejedno ja sam više razočaran njiihovim odnosom prema korisnicima nego satom.
Mario, dobro se sećam, i bilo mi je krivo što ti nisam posvetio više vremena jer sam žurio na neke prezentacije ili sastanak, ne sećam se. Pošalji mi svoj broj tel. na PM, pa ćemo se videti.
Registracija
Help

122Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

) po nekoj simbolicnoj ceni u zamenu za sat koji je vec na servisu. Jesu li oni uopste ponudili da plate postarinu? Verovatno im nije trebalo slati mailove ali sad je kasno.

Bookmarks sajtovi