Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 95
Like Tree122Likes

tema: Damasko DC56 sat

Hybrid View

Administrator Avatar korisnika Vladan Stevanovic
    Član od
    22.1.2008.
    Lajkovi
    4057
    Reputacioni uticaj
    250

Određen forumom Re: Damasko DC56 sat

Hladan tuš u popodnevnim časovima

Dear Vlada,

your friend shall send back the watch to us please.
    There was a mistake.

Best regards,
    Onda ja odgovaram žustro i opasno ih napljujem da su neposlovni i neprofesionalni, a oni opet spuštaju loptu i pokušavaju da izazovu osećanje empatije kod mene sa ovim emailom:

Dear Vlada,

you have to send it back to us.
    This is a repair of another customer and this customer is also waiting for its watch.
    You can send it with our Fedex customer number.

Best regards,
    OK priznajem, meni je žao tog nesrećnika koji takođe čeka svoj sat, ali ko mene žali? Čekam 40 dana da mi samo jave kada će popraviti sat, a i dalje nemam čak ni tu informaciju.

Bilo kako bilo, opasno sam se zainatio i zaratio sa njima, i sat ne vraćam dok mi ne pošalju ili DC56 ili DC66 (tražio sam da mi zamene uz moju doplatu). Takođe sam tražio da pričam sa gospodinom Konradom lično pa ćemo videti!

Citat Milanche78 kaže: Pregled poruke
    Lepo, ali baca senku na kvalitet Damasko satova.
    Možda je i jedan od retkih slučajeva, ali svejedno ja sam više razočaran njiihovim odnosom prema korisnicima nego satom.

Citat Bigmag kaže: Pregled poruke
    P.S. Upoznali smo se jednom u hotelu u kojem si imao prezentaciju na N.Bgd (da ne reklamiram sad ovde hotel) pa se javi kad svracas i ponesi sat obavezno, bas bih voleo da vidim tu masinu uzivo. Javni se kolegama na recepciji i oni ce me pozvati.
    Pozdrav,
    Mario
    Mario, dobro se sećam, i bilo mi je krivo što ti nisam posvetio više vremena jer sam žurio na neke prezentacije ili sastanak, ne sećam se. Pošalji mi svoj broj tel. na PM, pa ćemo se videti.

Istaknuti član Avatar korisnika backarelli
    Član od
    27.11.2011.
    Lajkovi
    10895
    Blogovi
    1
    Reputacioni uticaj
    138

....jaoooojJ jbt, užas, znači užas.

Na kraju krajeva i tom nesrećniku bi morali sigurno nadoknaditi štetu (grešku) , ali zbog savesti i nije ti loš plan. Dok ne stigne sat, nema ovaj nazad !!!!!!

Moderator Avatar korisnika VLADAN P
    Član od
    18.10.2010.
    Lajkovi
    18041
    Reputacioni uticaj
    283

Citat Vladan Stevanovic kaže: Pregled poruke
    Hladan tuš u popodnevnim časovima

Bilo kako bilo, opasno sam se zainatio i zaratio sa njima, i sat ne vraćam dok mi ne pošalju ili DC56 ili DC66 (tražio sam da mi zamene uz moju doplatu). !
    .
    Nikako drugačije.
    ZAJEDNO SMO SKUPA!

Stariji član Avatar korisnika tiha
    Član od
    17.7.2011.
    Lajkovi
    2628
    Reputacioni uticaj
    134

Ajmo malo da spustimo loptu na zemlju - Vladan pravno gledano nije vlasnik toga sata posto ga nije platio, bez obzira na Damaskovu gresku. Ne verujem da on ili njegova prijateljica mogu da imaju neke probleme zbog toga ali ne bi bilo lose malo se raspitati. Mislim da bi sa njihove strane bilo fer da ponude da ga otkupi (to je ionako sad polovan sat ) po nekoj simbolicnoj ceni u zamenu za sat koji je vec na servisu. Jesu li oni uopste ponudili da plate postarinu? Verovatno im nije trebalo slati mailove ali sad je kasno.

Stariji član Avatar korisnika jole777
    Član od
    12.1.2009.
    Lajkovi
    366
    Reputacioni uticaj
    24

Pod cijenu da me banuju sa foruma ja cu napisati svoje misljenje, zalosti me kako vecina vas razmislja:

Kao sto sam i mislio, doslo je do greske i poslali su ti pogresan sat KOJI NIJE TVOJ. Razmisli malo, spusti i ti loptu, ljudi se prepoznaju na iskusenjima.
    Zar je stvarno bitno sto, kako i zasto je do greske doslo? Priznali su pogresku, traze TUDJI/SVOJ sat nazad i sad ih treba ucijenjivati za drugi sat/model uz doplatu jer ti tvoj odjednom vise ne odgovara? Pa zasto si ga onda slao u ovlasteni servis ako ne da SVOJ sat dobijes nazad u mint stanju sa garancijom? Zar ti je ovaj drugi toliko zavrtio glavom?!

Ako ti se svidjaju njihovi kronografi podsjeti ih na ovu neugodnost i trazi popust pri IDUCOJ kupovini. Siguran sam tu nece biti problema. Pri ovakvim stvarima obicno se daruje remen ili produljena garancija, popusti, a ne novi satovi.
    Ne sumnjam da bi "pregovorima" mogao doci do DC56 ili DC66, ali razmisli kojim nacinom si dosada kupovao satove (trazio, stedio, birao i ocekivao), a kako sada zelis doci do njega.
    Toliko od mene.

Moderator Avatar korisnika Neša
    Član od
    21.1.2011.
    Lajkovi
    13230
    Blogovi
    9
    Reputacioni uticaj
    603

Damasko je napravio tešku brljotinu i svakako će morati da je ispravi. Što se tiče onog boljeg sata, mislim da ga svakako treba vratiti, jer na njega sigurno čeka neki kolega ljubitelj/kolekcionar, koji takođe ni kriv ni dužan ispašta zbog neodgovornosti nemačkog servisa. Iz solidarnosti prema nemačkom kolegi, mislim da bi sat trebalo vratiti, a ne zadržavati ga. Koliko mi je poznato, nemački servis je dužan da snosi sve troškove poštarine. Ni u kom slučaju ne bih zadržavao taj drugi sat, bilo zbog tog kolege, bilo zbog nemačkog sudstva, jer pri sledećem ulasku u EU bi moglo da bude problema.

S druge strane, Damasko bi osim izvinjenja zaista morao da učini neki korak dobre volje, pa da ponudi popust ili pošalje neku narukvicu/kaiš.
    anbeast likes this.
    Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.

Administrator Avatar korisnika Vladan Stevanovic
    Član od
    22.1.2008.
    Lajkovi
    4057
    Reputacioni uticaj
    250

Kao prvo hvala svima na komentarima i podrsci.
    Da se razumemo, ja svakako planiram da vratim ovaj sat, oko toga nema rasprave.

Ja samo hocu da me ispostuju kao korisnika, a posebno korisnika koji je toliko toga lepog napisao o njima i koji je autor video recenzije na engleskom koju je pregledalo preko 4000 ljudi. Nista vise od toga. Sa izvesnom Nadjom sa kojom se dopisujem ne zelim da pricam, a trazio sam da pricam direktno sa Konradom ili Petrom. Javljam dalji razvoj situacije...
    backarelli likes this.

Moderator Avatar korisnika Neša
    Član od
    21.1.2011.
    Lajkovi
    13230
    Blogovi
    9
    Reputacioni uticaj
    603

Sorry ako smo te pogrešno shvatili, ali ako nastave da te zavlače, pošto znaju da nisi Nemac, u sledećem mailu im objasni da ćeš se obratiti sledećoj instituciji: Portal der Verbraucherzentralen in Deutschland - bersicht a po potrebi i nemačkom advokatu. Link je za njihovu instituciju koja je pandan našoj tržišnoj inspekciji, a prodavcima se obično tresu gaće ukoliko im gospoda sa linka objasne prava potrošača, jer to objašnjavanje obično podrazumeva cifru u € koja nije nimalo niska. Na početnoj strani imaš i englesku verziju, a ako treba nešto oko nemačkog, moja žena će pomoći.
    Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.

Banned
    Član od
    5.8.2008.
    Lajkovi
    2006
    Reputacioni uticaj
    0

Neso,sveznalice!
    Salim se,naravno.Vrlo korisno od tebe,kao i uvek.
    P.S. Ne verujem da je iko sumnjao u Vladana. Ne bi ni on,a ni ostali zadrzali sat. Bilo je samo malo zezanja na tu temu.
    Neša likes this.

Stariji član Avatar korisnika jole777
    Član od
    12.1.2009.
    Lajkovi
    366
    Reputacioni uticaj
    24

Koje zavlacenje, cemu spominjanje nacionalnosti? Zar komunikacija nije uspostavljena? Odbacite mail, telefon u ruke i objasni svoj slucaj ako dolazi do "nesporazuma" u pisanoj rijeci.
    Internet/Svijet je pun ljudi koji cekaju preko 6mj, svoje satove kad ih posalju u Omegu,JLC,Zenith itd. Horror prica da i ne spominjem. Bitno je da se svoja greska prizna i ispravi. Koliko se meni cini Damasko to pokusava i napraviti.

Meni i dalje mi nije jasno cemu inzistiranje na drugom satu/modelu kad je Vladanov sat jos uvijek kod njih? Nadja je kcer gs.Damaska.

Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Damasko H35
    By skydiver in forum Satni Mehanizmi
    Odgovora: 9
    Poslednja poruka: 13.10.2011., 21:41
  2. Damasko da36
    By tolarbo in forum Prodaja satova
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 1.9.2011., 22:35
  3. Damasko da36
    By tolarbo in forum Prodaja satova