Koji si ti srecnik![]()
Koji si ti srecnik![]()
next year at this time I'll be a millionaire
Ma obojica smo profitirali ovom zamjenom.
Ovaj ima vrlo prihvatljive cijene i moje preporuke su da tko želi kupit vojni sat ručni nek pogleda njegove aukcije na e-bayu.Taj stalno prodaje stvari to ko da leti jer mu cijene nisu prenapuhane,čak ni za naše krajeve.
swiftbooks09 | eBay
Pogledajte možda netko nađe nešto i za sebe!
sad cu i ja da ih napljujem preko mejla, ko zna, mozda i meni posalju neki satic![]()
Lijepo, ali svejedno posalji mail Damasku o cemu se radi. Mozda je doslo do slucajne zamjene pa si dobio sat namijenjen nekom drugom. A ako potvrde da su ti namjerno poslali ovaj sat skidam im kapu. (ali zar ti ne bi javili papirom ili mailom?)
Pisao sam im još za vikend ali i dalje ne odgovaraju. Nadam se da zaista nisu napravili grešku, jer ću onda definitivno upasti u depresiju...
Mada, nisam siguran da bih se lako odrekao sata, verovatno bih im sašio neki email kritikujući njihovu neposlovnost i tražio da zadržim sat...![]()
kazes im samo da si vlasnik najveceg ex-yu foruma o satovima i da ako ne budes zadovoljan mogu da se pozdrave od ex-yu trzista a mozda i sire, antireklama ovo ono... posle kad ti posalju 5,6 satova, meni posalji jedan![]()
Ma sta ti zao,ne razumem sto si uopste slao mail..
a taj sto ti je slao ko ga sisa sto nije vodio racuna...
next year at this time I'll be a millionaire
Zar sat koji je stigao kod prijateljice nije sa papirima i sa racunom? Zar prijateljica nije videla na cije je ime?
oni odprilike imaju toliko satova na reparaciji da vise ne znaju koji je ciji... sala naravno, ali da nije razocaravajuce, ite kako jeste...![]()
Poslednja ispravka: 23jewels (31.7.2012. u 21:49)
Da, stigao je kod nje sa sve kutijom u celofanu (onako kako stiže nov sat) što me navodi da me možda i lažu da je sat sa servisa. Moguće da su poslali nov greškom pa se sada vade, kao jadan čovek takođe čeka na sat... Inače na računu ne piše ime samo njihovi podaci, cena i opis sata.
Ma kako god, nek prvo reše moj problem pa ću im pomoći da reše svoj i gotovo, uopšte me ne zanimaju!
Bookmarks sajtovi