Ja jednog sekunda nisam sumnjao u siminu pricu, covek od kad sam ja na forumu mi je pomogao nebrojano puta , i nijednom nije slagao ili me obmanuo, vec mi je vise nego konstruktivne savete davao![]()
Ja jednog sekunda nisam sumnjao u siminu pricu, covek od kad sam ja na forumu mi je pomogao nebrojano puta , i nijednom nije slagao ili me obmanuo, vec mi je vise nego konstruktivne savete davao![]()
Ovaj post bih komotno mogao da potpišem. Imao sam priliku (da ne zvuči patetično, ali da dodam: i čast i zadovoljstvo) da upoznam Simu nedugo pošto sam se učlanio na forum i mogu da potvrdim od reči do reči ono što je Serb napisao. Ne samo da poznaje satove i da je pošten, već je i pravi prijatelj koji uvek i u svemu hoće da pomogne.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
drugari, hvala vam svima na podrsci.
ovaj forum okuplja prave ljubitelje satova a, pre svega, dobre ljude, i jako bih voleo da to tako i ostane.
jole777 kaže:
Oću i ja da se družim sa Simom....Simo , druže moj , nisam ti pojeo ono parče rodjendanske torte (rodjos Sveta Satova) kako sam napisao u temi "okupljanje članova" ... samo sam se šalio !
![]()
Bookmarks sajtovi