popovac 76
Za razliku od eBay-a, na nasim site-ovima su nadvladali preprodavci i sada suvereno vladaju sami medju sobom. Zna se kako se na primer satovi traze na eBay-u, iskljucis Aziju i stvar je u velikome resena. Kod nas Aziju ne mos' iskljuciti iako niko nema krive kapke
A lako se mogao zajebati i taj sa Schaffhausen-om. Da je napisao IWC umesto "safhauzen", i jos se dojebao izjavom "zenski" posto sat nije velicine termometra za bojler, opet bi bila nula.
Registracija
Help

901Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Pregledah po protokolu sajt gde se kupuje i prodaje i naidjoh na Certinu DS hronograf sa 7750 mehanizmom.Svidela mi se u najavi..Naravno kontaktiram ga putem PP ponudim zamenu i doplatu sa moje strane i upitam za detalje koji su me interesovali a nisu vidljivi na slikama..sat mnogo bolje izgleda uzivo,odusevicete se kada ga vidite ,ful set kutija papiri kartica.nosen vrlo malo ...Dobijem odgovore ..Razmisljam sad..idem za BGD 'ajde da pogledam sat uzivo (btw 30 ak km dalje od Beograda ...).Covek me primi u stan kulturno i fino ,50 i vise godina ,ozbiljan na prvi pogled..gospodin covek..Skolska prica ..kafa i kisela..Pogledam sat :

Bookmarks sajtovi