Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 598
Like Tree901Likes

tema: Prodavci satova sa domaćih online aukcija - iskustva, zapažanja, utisci

Threaded View

Banned
    Član od
    11.6.2017.
    Lajkovi
    165
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Zašto ne možemo imati lepe stvari, ili kako svoj svome preprodati sat po duplo većoj ceni

Neša
    Razgrabe se ovakve stvari na nasim aukcijama. Ljudi cim vide "Longines" proradi im sesto culo za pohlepu, ne kupuju oni satove zato sto u njima uzivaju ili im se bas taj svidja, vec kako bi ga posle prodali - isto rade i sa knjigama, na zalost. Mene cudi kako se i ovaj superbrendirani Darwil nije prodao na toj aukciji. Ja sam gledao kako se otimaju oko jedne Bulova-e Accutron bez sekundare, a prodavac me je blokirao nakon sto sam pitao sta bi sa sekundarom. Ne znaju oni sta je Bulova Accutron, ali misle da mogu da zarade.

Zna se da su svi satovi na nasim aukcijama muski, masivni, kvalitetni i prelepi. Ajde da ovo "muski" ostavimo seksolozima casovnicarima i casovnicarima seksolozima i ovo "prelepi" esteticarima sa filozofskog fakulteta, masa i kvalitet su ipak prilicno konkretne stvari fizike - objekat ima odredjenu masu i odredjene fizicke parametre, odnosno kvalitete. E, da, i obavezno napisu da je sat velik, jer, naravno, kako moze biti nesto veliko a lose (Frojd je u pravu ovaj put), al' moras puskom da ih teras dimenzije da napisu.
    Poslednja ispravka: No42 (12.10.2017. u 21:01)

Slične teme

1. Online prodavnice satova - Linkovi
    By HellKid in forum Gde kupiti?
    Odgovora: 190
    Poslednja poruka: 29.10.2022., 20:50
  2. Manbushijie - iskustva i kvalitet satova
    By eee in forum Kineski mehanički satovi
    Odgovora: 111
    Poslednja poruka: 11.10.2014., 22:39
  3. Online kupovina Casio satova u Srbiji
    By spaled in forum Gde kupiti?
    Odgovora: 15