Prva pomisao mi je bila pre nego sto sam se uputio da je stvarno vreme da uzmem jednu dressy 7750 i da drndam one dugmice za promenu od diveraPregledah po protokolu sajt gde se kupuje i prodaje i naidjoh na Certinu DS hronograf sa 7750 mehanizmom.Svidela mi se u najavi..Naravno kontaktiram ga putem PP ponudim zamenu i doplatu sa moje strane i upitam za detalje koji su me interesovali a nisu vidljivi na slikama..sat mnogo bolje izgleda uzivo,odusevicete se kada ga vidite ,ful set kutija papiri kartica.nosen vrlo malo ...Dobijem odgovore ..Razmisljam sad..idem za BGD 'ajde da pogledam sat uzivo (btw 30 ak km dalje od Beograda ...).Covek me primi u stan kulturno i fino ,50 i vise godina ,ozbiljan na prvi pogled..gospodin covek..Skolska prica ..kafa i kisela..Pogledam sat :
-kutija jeste Certina ali od kvarcnog modela
-Papiri jesu od Certine ali totalno drugi model (nisu ni od kutije niti od sata koji gledam),3 u1 u najavi..Naravno kulturni i vaspitani odgovor dobih da uopste nije gledao te minorne detalje kada je kupovao sat !?!?
-Niko nije ni pomenuo da je zamenjena narukvica..ajde nebitno
-Sat nije otvaran ..Prelepa mrlja na sredini rotora ,moja pretpostavka da se majstor koji sklapa tako potpisuje ipak je sat svajcarac..
-Ajde i sto je poliran pa je i simetrija prstena na bezelu pomerena u elipsu ..malkice par milimetara gore dole (nevidi se sa +8 dipotrijom btw)
-Par (10ak nije vise) tackica koje se nevide kada nosis sat i gledas( sa +8 dipotrijom )
-Rotor se malkice cuje ,ma to samo treba da se podmaze .. predpostavljam ja..
-na prstenu su i dublje ogrebotine popunjene sa crnom farbom.Ma kasnila plata u fabrici pa se majstor zainatio garant..
-Malo politickog pljuvanja mog sata na fabricke karakteristike(posto nema fizicke nedostatke znakova nosenja ,ubijenih ivica i sl.)mogu da podnesem nije problem, svako ima svoj stil trgovine ..
-e jesam preterao bas..zar su sve ove stvari gore navedene uopste bitne ?
-Naravno nisam uzeo sat ,al je kafa bila dobro skuvana..
-Hvala prodavcu ( sa 50ak pozitivnih ocena na nekom sajtu za kupovinu i prodaju)na divnoj lekciji koju sam naucio
Naravoucenije:
"I na tarabi pise sladoled al'se ne lize.."
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Registracija
Help

901Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
Pregledah po protokolu sajt gde se kupuje i prodaje i naidjoh na Certinu DS hronograf sa 7750 mehanizmom.Svidela mi se u najavi..Naravno kontaktiram ga putem PP ponudim zamenu i doplatu sa moje strane i upitam za detalje koji su me interesovali a nisu vidljivi na slikama..sat mnogo bolje izgleda uzivo,odusevicete se kada ga vidite ,ful set kutija papiri kartica.nosen vrlo malo ...Dobijem odgovore ..Razmisljam sad..idem za BGD 'ajde da pogledam sat uzivo (btw 30 ak km dalje od Beograda ...).Covek me primi u stan kulturno i fino ,50 i vise godina ,ozbiljan na prvi pogled..gospodin covek..Skolska prica ..kafa i kisela..Pogledam sat :

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi