ZAJEDNO SMO SKUPA!
@vladan p
Ja juče vozio Opel Corsu iz 2007. godine. Novi Sad - Bg aerodrom - Zrenjanin - Novi Sad i pri toj vožnji obrnuo 10.000 km.
Ali nisam uslikao taj trenutak, displej je tako kilavo osvetljen, jedva se vide brojke.
Auto uvek garažiran i kasko osiguran.
A za 10 godina vožen samo 10.000 km...
stara, dobra kineska poslovica:
svako jutro pojedi jednu zivu zabu i nista gore ti se nece desiti ceo dan...
Mogu li da pitam zasto se auto tako malo vozi?
Kod mene slicna situacija, auto 2009. godiste, presao 17.000km.
@StariAS
Vlasnik automobila je jedna ženska u ”najboljim godinama” (54 godine).
Vlasnica je imala bolesnog psa. Pa ga je vozila na terapije iz N. Sad u Beograd.
Dotle je vozila matorog Yuga koji se kvario, pa je htela nešto pouzdano.
Pas je ubrzo uginuo.
Onda je uhvatio strah da ne ošteti novi automobil i tako je auto završio u garaži, kasko osiguran...
Kad pada kiša ne vozi se, kad je sneg ne vozi se itd.
Sve u svemu, pošto je automobil uzet na kredit, kada se dodaju svi ostali troškovi, automobil je koštao jedno 20.00 evra.
Bespotrebna, preskupa investicija, koja i dalje košta...
stara, dobra kineska poslovica:
svako jutro pojedi jednu zivu zabu i nista gore ti se nece desiti ceo dan...
Evo i mene sa kašnenjem :-) i hvala na komplimentima. E38 je sa V8 agregatom, 3000ccm i oko 230hp. Vozi se uglavnom na dužim relacijama, ostatak vremena je garažiran (zato se i ne viđa toliko na ulicama grada Niša). Taj auto je moj on-going projekat sa kojim se zanimam neko vreme ali se bojim da ću morati da ga otuđim. Inače se retko odvajam od svoje punoletne w202-ke.
Mogu da pišem do iznemoglosti ali zamenjene su mu opruge (HR crvene) i niži je za 10ak cm, zamenjen je kompletan enterijer i stavljena su lavanda gray sedišta i tapaciri vrata sa novije 7-ice idividual, felne 19 na Pireli Zero gumama, pragovi su kitovani gde su ulazi za dizalicu da ne bi imao nikakve prekide, zamenjeni su lonci, u stvari skinuti pa su stavljene kamionske cevi od 7 coli i sada ima fenomenalan zvuk na obe grane...plus sve što već ima fabrički. Jedino telefon ne mogu da osposobim da radi, negde ima prekid ili možda više ne podržava nove SIMove.
![]()
Poslednja ispravka: Vasiljevic (30.8.2017. u 10:56)
...one who fights and withdraw on time will live to fight another day...
Moja trojka![]()
Gesendet von meinem SM-A500FU mit Tapatalk
Sedmaja je bomba
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Bookmarks sajtovi