Baš su visoko NM na toj Daciji 0.9. Jel to 3cil motor? Kakav je sa vibracijama?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Baš su visoko NM na toj Daciji 0.9. Jel to 3cil motor? Kakav je sa vibracijama?
Jeste, to je Tce motor sa 3 cilindra.
Ja sam imao prilike da ga vozim u par navrata po cca 500km i nisam primetio da se nesto posebno trese. Auto je prava zujalica, kad treba povuče kao raketa . Zvučna izolacija je dosta bolja nego na ranijim serijama Dačije, ali je i dalje lošija nego npr. na mom Meganu (1.4 16v, 2005.) koji važi za jedan od automobila sa lošijom zvučnom izolacijom u toj klasi.
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Ima više mesta kuda voda može da prođe.
Najjednostavnija fora za preciznu detekciju je da ,po suvom vremenu, zamoliš ortaka da u autoperionici iz ''puške'' ili u dvorištu iz creva zaliva jedan po jedan deo na kolima ( šoferku,vrata...) a ti sediš unutra i gledaš odakle će da se pojavi voda. Obrati pažnju na deo ispod instrument table.
Reno je na ovom motoru vibracije uspešno anulirao. Burazer ima Fokus sa 1,0 EcoBoost (120 ks). Složili smo se da su vibracije na istom nivou tj da u oba slučaja u leru i na uobičajenim obrtajima teško da provaljuješ da je reč o trocilindrašima -morao bi baš da se koncentrišeš. U visokim turama to možeš prepoznati po zvuku.
Poslednja ispravka: VLADAN P (18.12.2017. u 1:43)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Super. Pitam jer razmatram novu Fabiju 1.0 TSI koja je 3cil. a nisam još stigao da je probam. A taj frktavi zvuk trocilindrasa mi je čak i dopadljiv.
Malo da se ponovim
Honda CR-V 2.0
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Moras da uzmes i novi telefon, sa boljom kamerom,makar da ti ceo djip stane u kadar
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Treba da nauči slikat.
Fin auto i dobar motor
Treba mu manji auto, da bi stao u kadar.![]()
Yup, samo što on nije majušan
Nikako manji ,mora negde krila da turi, ipak je on Zmaj,Milan Zmaj🤙
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Bookmarks sajtovi