Opel Astra
A sta bih voleo hm hm..... Mozda Skoda Superb ili neki Pasat, Nova Dzeta. Tako nesto u tom fazonu
Opel Astra
A sta bih voleo hm hm..... Mozda Skoda Superb ili neki Pasat, Nova Dzeta. Tako nesto u tom fazonu
fiat punto1.2 8v, isti ovakav:
e, a sta bih voleo... nisam bas razmisljao o tome, ali sad kad se vec postavlja pitanje, kad bih mogao da biram i kad moja gospodja ne bi stavila veto, to bi svakako bio Uaz Hunter.nije los ni za beogradske rupe, a ni protiv bahatih, priucenih primitivcina (mada bi tu bolje pasov'o jedan T-90)...
jole777 kaže:
Vozim Vectru B 2.0dti, ali kada bih mogao zaboravio bih automobile, vozio bih samo pajper seneku![]()
Simo, evo odgovora za pomenute primitivcine:English Russia � Pimp Up Your Tank
I jos jedne zanimljivosti za rusofile: http://englishrussia.com/index.php/2006/09/26/volga-m6/
Ja sam od retkih sretnika koji su uvek vozili ono što su želeli ili bar nisu želeli ono što ne voze!
Automobile VEOMA volim i ,sem 2-3 primera,nema kola koja mi se ne dopadaju.
Sa 16 godina-vozio sam Fiću(kupljen za svoju lovu!)
Sa 18-Juga
Sa 20-BMW 525
Posle sam promenio dosta automobila da bih danas vozio Suzuki Maruti 800 injection
2005.godište.
Zašto baš ovaj izbor?
90% vožnje mi se odvija u gradu(Beogradu)
Moja porodica broji 3 člana.Kada se svi potrpamo u kola i kada oborim simetrično deljiv naslon zadnjeg sedišta-dobijemo gepek od 450 litara!
Ubacio sam plinsku instalaciju.Kada cenu utrošenog plina prebacimo u količinu benzina ispada da Marutanac troši od 2.5 do 3.5 litara benzina na 100km.!!!
Cene delova su u rangu Juga,a sa druge strane,delovi traju kao kod svakog Suzukija.
Za 5 godina i 65 000 km. dva puta sam zamenio sijalicu stop svetla,gumice na balans-štangli i NIŠTA VIŠE!!!
Naravno,ne računam gume.
![]()
Poslednja ispravka: VLADAN P (6.7.2013. u 21:08)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
2009. Fiat Punto 1.2 Dynamic
Ponekad ćalovog 2006. Fiat Dobla 1.9 mjet
A šta bih voleo, onako realno...
Neki Citroen DS 21
Novi C5
I naravno dream car... Ferrari 575 M Maranello
Ima tu još dosta drugiha automobila...
P.S.
Sve slike su sa neta, ali Punto i Doblo su identični...
YouTube - McLaren F1 takes on the MP4-12C on track![]()
jedan od dva dva vozim...
McLaren F1 GTR VS McLaren MP4-12C
McLaren F1 GTR VS McLaren MP4-12C
Kako bi izgledalo poređenje novog McLaren-a MP4-12C sa starijim, više F1 fokusiranim GTR trkačkim automobilom? Ovo je zbilja retka prilika da to saznamo, zahvaljujući Stivu Satklifu iz Autocar-a koji je iskoristio mogućnost da ih isproba i testira im mogućnosti na Top Gear stazi.
McLaren F1 GTR je trkačka varijanta McLaren F1 sportskog automobila. Ukupno je napravljeno 105 McLaren-a F1, od čega su 64 standardni, 5 LM, 3 GT i 28 GTR modela, plus pet prototipa. The MP4-12C je najnoviji McLarenov sportski automobil, ujedno i prvi koji se pojavio u ovom veku
next year at this time I'll be a millionaire
Prvi auto: buba iz '73. (trosila 7.5l) Jos je imam ali joj je neophodan doktor za limariju.
Zatim: Subaru Leone (Gde je to cudo prolazilo ne biste verovali. Na kraju je, gresnik, zavrsio zalepljen za orah pokraj puta jer sam ja umislio da sam Colin McRea i da je auto sa 4x4 pogonom leteci cilim, te da zakoni fizike ne vaze za njega)
Trenutno (se) vozim:
Nadam se ne jos dugo.
Kad pustim masti na volju:
SAAB 9-5 aero:
Mercedes SSK iz '29:
Jaguar mark II
![]()
Bookmarks sajtovi