Da lepo je ocuvenhvala na pomoci
Imam PALADIN seiko pa dali bi bila dosadna kada bi i za njega i jos koi trazila procenu... Dobila sam od Brata brdo satova, nekada se bavio preprodajom i otkupom na buvljaku![]()
Da lepo je ocuvenhvala na pomoci
Imam PALADIN seiko pa dali bi bila dosadna kada bi i za njega i jos koi trazila procenu... Dobila sam od Brata brdo satova, nekada se bavio preprodajom i otkupom na buvljaku![]()
^Postavi slike, po mogucstvu dobre, pa da vidimo sta je u pitanju.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Poydrav svima,SJAJNI STE.Kao mali voleo sam satove i sad ih imam podosta ali zaista nznam da li imaju neku vrednost.Satove pretežno kupujem i dobo sam ponudu za jedan sat interesuje me da li mi neko može pomoći kolika je njegova realna vrednost
u pitanju je Raymond Weil i sve što znam o njemu je sledeće Pr 30mm 10mikrona pozlata
I još jedna molba ako može,koliko vredi platiti ovu Omniu
![]()
Tu Omegu nemoj da uzimas ni dzabe da ti je daju.
To je jedna od losijih kineskih kopija, pa samim tim nema nikakvu vrednost.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala Rus,on tvrdi da je orginal a ja koliko se razumem (a ne razumem se ) i uzeo bih je zbog natpisa swiss made.Doduše lepo izgleda, čak su iskopirali i na narukvici piše Omnia hahah ...kinezi ...
Moze li neko da mi kaze da li zna nesto o ovom satu ili proizvodjacu ovakvog mehanizma. Nadjen je na tavanu jedne kuce u Banatu,sat radi. Precnika je 80mm.sa krunicom...
Bach & Antal Szeged
Na ciferu isto pise..nisam slikao jer sam ga odneo kod casovnicara da namesti kazaljke...
Onaj ko može, taj i čini.
Onaj ko ne može, taj podučava.
Onaj ko ne može ni raditi niti podučavati, on postaje savetnik...
Onaj ko ne može ništa od svega toga, postaje Sudija.
Bookmarks sajtovi