Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 449
Like Tree199Likes

tema: Sat Seiko Monster - SKX779 / SKX781

Hybrid View

Moderator Avatar korisnika sima hrabri
    Član od
    16.12.2009.
    Lajkovi
    3874
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    141

Određen forumom re: Sat Seiko Monster - SKX779 / SKX781

Necu da se nadovezujem mnogo na pricu o cenama - sa matematikom sam se posvadjao odavno, a ekonomija mi je jos manje bliska, ali moram da priznam, uz sve duzno postovanje prema Jovinom trudu i utrosenom vremenu za ovoliki post, da mi nije jasan cilj tog posta, a jos manje sta bi trebalo da zakljucimo o domacim distributerima... uglavnom, nije problem samo u cenama i marzama, vec i u kvalitetu, odnosno nekvalitetu kompletne usluge - od toga da prodavci/prodavacice nemaju pojma o tome sta prodaju (cast izuzecima!), do cinjenice da je rad pojedinih ovlascenih servisa vrlo diskutabilan itd, itd...
    U srednjovekovnom Japanu, ako je verovati onome sto sam citao, klasa trgovaca je bila ispod klase seljaka jer su trgovci smatrani drustvenim parazitima - ne privredjuju nikako, a novac uzimaju za nesto u sta nisu utrosili ni gram svog znanja ili umeca, vec se sva "vestina" svodi na to da kupe na jednom mestu jeftinije, pa da prodaju na drugom skuplje... ja bih rekao da je to velika istina, ali ne bih sada da se udaljavam od teme... naravno, drustvo danas ima druga merila, a osnovna jedinica je novac, tako da su i vrednosti pomerene... i da ne tupim dalje - hocu da kazem da kada neko vec hoce da zaradi 100% na necemu, moze bar da se potrudi da od svojih musterija ne pravi budale i da obezbedi bar osoblje koje zna sta prodaje itd...
    nikola0406 likes this.
    Citat jole777 kaže:
    Ne pali me marketing, placeni oglasi ni sportasi/glumci. Daj mi kakvu vintage Omegu, in house Seiko ili Sinn-a i meni je to sasvim dosta.

Mlađi član
    Član od
    16.10.2008.
    Lajkovi
    5
    Reputacioni uticaj
    18

da li je neko na kraju otisao u sense i kod vitanova da vidi/kupi monstera? da li ih stvarno imaju po tim cenama?

Mlađi član
    Član od
    23.10.2010.
    Lajkovi
    21
    Reputacioni uticaj
    16

Citat bad karma kaže: Pregled poruke
    da li je neko na kraju otisao u sense i kod vitanova da vidi/kupi monstera? da li ih stvarno imaju po tim cenama?
    Ja sam juce bio u novom merkatoru (radnja se u stvari zove "time o'clock", ali je isti vlasnik i sense-a) i u Vasinoj u vitanov-u i licno se uverio u uslove kupovine monster-a. I ubedljivo je najpovoljnija kupovina u vitanov-u (19800din. ), ali kao sto pise na njihovom sajtu ta cena je samo za internet kupovinu. Inace je regularna cena u radnji oko 28000 din.!? Kada sam pitao prodavachicu kako mogu da ostvarim kupovinu uz tu povoljniju cenu, odgovorila mi je da ostavim ceo iznos od 19,8K i da onda cekam do mesec dana na isporuku sata. Ta cena je navodno na nekoj trenutnoj akciji i nije znala da mi kaze koliko ce jos trajati, nego samo mi je porucila da pozurim dok jos primaju porudzbine.
    Inace u radnji su imali samo orange monster koji je vec bio rezervisan.

Eto toliko od mene sa "licinog" mesta dogadjaja

pozdrav

Počasni član Avatar korisnika milan zmaj
    Član od
    20.12.2008.
    Lajkovi
    36959
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    160

pazi ceo iznos...daju ti fixalni racun na nesto sto jos nisi uzeo ili das pare pa ti napisu rezervaciju???
    strasno!!! akcija na mesec dana

next year at this time I'll be a millionaire

Banned
    Član od
    7.10.2009.
    Lajkovi
    38
    Reputacioni uticaj
    0

Ja stvarno ne mogu da verujem da su ti to rekli u Vitanovu! Da platis sat i da ga cekas mesec dana. I to ti je zvanicni prodavac Seika. Strasno! Uz to prodaju ga po ceni koja je bilo gde u svetu, a u USA je taj sat cak i povoljniji.

Citat LimunBG kaže: Pregled poruke
    Ja sam juce bio u novom merkatoru (radnja se u stvari zove "time o'clock", ali je isti vlasnik i sense-a) i u Vasinoj u vitanov-u i licno se uverio u uslove kupovine monster-a. I ubedljivo je najpovoljnija kupovina u vitanov-u (19800din. ), ali kao sto pise na njihovom sajtu ta cena je samo za internet kupovinu. Inace je regularna cena u radnji oko 28000 din.!? Kada sam pitao prodavachicu kako mogu da ostvarim kupovinu uz tu povoljniju cenu, odgovorila mi je da ostavim ceo iznos od 19,8K i da onda cekam do mesec dana na isporuku sata. Ta cena je navodno na nekoj trenutnoj akciji i nije znala da mi kaze koliko ce jos trajati, nego samo mi je porucila da pozurim dok jos primaju porudzbine.
    Inace u radnji su imali samo orange monster koji je vec bio rezervisan.

Eto toliko od mene sa "licinog" mesta dogadjaja

pozdrav

d1d
    d1d je offline
    Stariji član Avatar korisnika d1d
    Član od
    19.1.2011.
    Lajkovi
    1128
    Reputacioni uticaj
    24

^ Srbija je cuuuudoooo......
    I monster bi pobegao iz nje .
    Bolje je u Japanu......

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Jeste li videli kako ljudi moduju svoje monstere? Verujem da se mnogi satovi drugih proizvođača isto tako prerađuju ali mislim da Seiko zajednica ima najviše poklonika i entuzijasta koji rade ovo.

nikola0406 likes this.
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Ovaj mod crnog monstera mi je posebno interesantan jer sat izgleda odlično, pogotovo u ovoj kombinaciji sa Zulu narukvicom.

Seiko SKX779 (Black Monster): Cerakote ceramic coated in Dark Earth. Black Teflon coated MCWW stainless steel chapter ring. Bezel marker at 12 relumed. AR coated crystal. 5 ring zulu strap.
    nikola0406 and BedMadaFaker like this.
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Moderator Avatar korisnika sima hrabri
    Član od
    16.12.2009.
    Lajkovi
    3874
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    141

Citat d1d kaže: Pregled poruke
    ^ Srbija je cuuuudoooo......
    I monster bi pobegao iz nje .
    Bolje je u Japanu......
    istina
    nazalost
    Citat jole777 kaže:
    Ne pali me marketing, placeni oglasi ni sportasi/glumci. Daj mi kakvu vintage Omegu, in house Seiko ili Sinn-a i meni je to sasvim dosta.

Mlađi član
    Član od
    23.10.2010.
    Lajkovi
    21
    Reputacioni uticaj
    16

Kao sto je vec nego u ovoj temi primetio, monster stvarno mnogo lepse, a po meni i vece deluje uzivo nego na slikama. Jedino sto sam sad u velikoj dileji koju varijantu izabrati, crnu ili narandzastu. Narandzasti mi je mozda malo atraktivniji, ali meni treba sat koji bih mogao da nosim svaki dan, tj. u raznim prilikama. Uf, slatke muke...

Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Seiko SKX781 - ORANGE MONSTER
    By sima hrabri in forum Kompletni testovi satova
    Odgovora: 30
    Poslednja poruka: 30.5.2011., 17:07
  2. Seiko Monster Online kupnja
    By marvul in forum Seiko
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 27.2.2011., 9:31
  3. SEIKO orange monster poludeo
    By cesnakb in forum Seiko