e done evo i ja se javljam pa ako bude sta cujemo se
e done evo i ja se javljam pa ako bude sta cujemo se
jes', video sam i ja, ima ih od jesenas, ali je cena cist bezobrazluk...
jole777 kaže:
Pa kao Maradona 2 sata na jednu ruku 2 na drugu , moze i na noge ,kazes im da je to moda na balkanu hehe.
Monster je pravi primer "estetike ružnog"... Najlepši ružan sat koji sam video.Kada sam ga prvi put video, pomislio sam "zašto dižu toliku frku oko ovog "budžastog" čudovišta?" A onda je prošlo malo vremena, i uhvatio sam sebe kako sve češće googlujem "seiko black monster"... I sada sam i zvanično naložen, i vidim da to mora biti moj sledeći sat... To je to...
![]()
Ja nemam ovaj sat u kolekciji (još uvek) ali evo da postavim jedan nightshot Monstera mada od pojedinih članova očekujem daleko bolje fotke.
Seiko LumiBright je nešto što treba doživeti, ne može se to rečima objasniti.![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Koliko dugo svetli ovako dobro? I koliko taj period opada sa starošću sata? SIguran sam da neko ima iskustva...
Pa iskreno ne bih mogao da ti kažem tačno koliko dugo ali traje. Ovaj snimak je napravljen posle samo 2 sekunde izlaganja svetlosti sa obične sijalice i bogami potrajalo je dok iluminacija nije u potpunosti "nestala".
Ima ljudi na forumu koji imaju više iskustva sa monsterom od mene... Čak se slobodno može reći da se ovde krije ceo mali klan Monster ljubitelja.Izgleda da se stide, boje se da će nas uplašiti sa svojim čudovištima. :p
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ja sam odredjeno vreme imao Orange Monstera i "cudo" je svetlelo i po 6-7 sati! U mraku mozes da citas knjigu pored njega, bukvalno!
No time to lose
Još kad bi malo cenu uskladili, ne mora baš duplo skuplji da bude nego u USA npr...![]()
Smislićemo već nešto, ali najozbiljnije ako odem bićemo u kontaktu pa uz zajedničke napore potrudićemo se da bar malo zadovoljimo i nahranimo ovu bolest kojom smo se svi zarazili...![]()
Bookmarks sajtovi