Pa siroko...resio si neki Zenith da uzmes samo da joj kazemo jooj pa to nisu cirkoni...hmmm
opasan si ti
Printable View
Pa siroko...resio si neki Zenith da uzmes samo da joj kazemo jooj pa to nisu cirkoni...hmmm
opasan si ti
Cvece,Pepsi i Raketa
Prilog 24108Prilog 24109Prilog 24110
He,he, nadjoh fotke Canyona CNS-SW2 “NavMaster” od 3.1.2010. Bilo je mnooogo hladnije, ali tek posle sam pogledao u uputstvu da meri samo do -10:D
Prilog 24329 Prilog 24330
A evo i Festine 8888 na Komovima:
Prilog 24331 Prilog 24332 Da ne bude zabune, ja sam LEVO (na drugoj slici)
Kakav si kao Frodo iz Gospodara prstena iznad Mracnih planina Mordora................ brrrrr
anabest svaka cast gde se to popnes.
Bejah ovih dana malcice u prirodi:
Budjenje u planinarskom domu (bivsa vojna karaula):
Prilog 24333 za to vreme, neki koji su ustali ranije, uživali su u hučanju planinskog potoka.
Prilog 24334 Hučanje vode probudilo je njihove ronilačke instinkte:
Prilog 24338 Prilog 24339 Prilog 24340
Voda je ledena pa se moralo brzo van:
Prilog 24343Prilog 24344Prilog 24345Prilog 24346
Sunce se još nije potpuno pomolilo iza brda te je spas trebalo potražiti pokraj logorske vatre:
Prilog 24347 Dok su se ranoranioci grejali, pospanci su, jedan po jedan, pristizali i započinjali ritual jutarnjeg kupanja:
Prilog 24348 Prilog 24349 Ubrzo su i oni morali na sušenje:
Prilog 24350Prilog 24351Prilog 24352
Mali Casio nije mogao odoleti pozivima svojih drugara, te su se svi zajedno još jednom bućnuli, a zatim
sušili na kamenu:
Prilog 24353 Prilog 24354 Prilog 24355
@Milan: A ne, ova je sa Mount Caradhras-a :D: (Znas u prvom delu kad podju preko planine, pa budu spreceni, pa moraju ipak kroz hodnike Morije:
moja: Prilog 24356 original: Prilog 24357
@jagos: Hvala, ali ova je bila vise ispozirana :D
A kad ce Rudnici Morie.....
prelepo je...a mogli ste bre neki sat da bacite na rostilj
OFF TOPIC:
Evo ti ulaz u Moriju: Prilog 24358Prilog 24359Prilog 24360Prilog 24361
(Ovo se zove ''Ponor'', nalazi se na Staroj planini i u tu rupu ponire reka...)
pa ne razumem se bas ali verujem da je imalo i tezih momenata al nisu slikani.realno opasan je to sport i naporan treba biti spreman.
@jagos: Sve zavisi od perspektive, ali zaista ovo sto ja radim ne smatram osobito opasnim (naravno ako si neoprezan i penjanje uz stepenice moze biti kobno), alpinizam i free climbing su daleeko iznad na skali opasnosti.
anbeast, odlične fotke i pretpostavljam odlična avantura :congrats:
Ruska ruleta je stigla juće poštom iz Engleske;), evo jedan portret i jedna na ruci:
Prilog 24408Prilog 24409
Zanimljivo izgleda.javices nam kako se pokazo i kako si zadovoljan.
Danas sam skratio narukvicu, tako da sam skinuo par od originalnih 400g težine:) Sat je izuzetno masivan, možda malo previsok, ali meni to ne smeta, izgleda da imam neke komplekse i baš to trebam:thumbup: Prvi put mi se dešava, da me toliko ljudi pita koji je to sat i ako mogu malo da ga pogledaju. Svi se iznenade nad težinom, jer je zaista malo neoćekivana, kad ga uzmeš u ruku i osjetiš snagu gravitacije. Ali meni ne smeta, već sam se naviknuo. Sat izgleda izuzetno kompleksno izrađen, puno je nekih malenih detajla, koji se meni osobno mnogo dopadaju. Znam za svu famu oko Invicte, ali me baš boli uvo, možem je uvijek upotrebiti za skupu pepeljaru ako prestane da radi. Pa nisu to ni neke strašne pare, nema veze, izgleda odlićno! Po nekim forumima ćitam, da kod Invicte samo kopiraju, ali ja još nisam vidjeo sat, koji bi lićio na ovaj, a vidjeo sam jih ogromno.
Budi pazljiv da ne klepis nekoga sa tim satom, ubices ga na mestu :)
Pa jesam, evo..:w00t: Slažem se, da malo lići na Breitling - to je prvo što me ljudi pitaju u vezi s satom - "imaš opet novi Breitling:)?" Dopada mi se i Venom, koji ima prilićno originalni dizajn.
@Wildboar: da nekoga ošamarim s tim satom po glavi, pada mrtav na mestu. Ili barem tetoviran za celi život..;)
Dakle ko fantomov prsten :D
Uh bas lepi satovi u predhodnim postovima. A vidim i da ima pravih avanturista medju nama :)
Evo moje skromne kolekcije :thumbsup: Ako se pitate gde je zavrsio SEIKO BM sada znate;)
Prilog 24700 Prilog 24701 Prilog 24702 Prilog 24703 Prilog 24704 Prilog 24705 Prilog 24706 Prilog 24707
Black Monster je prica za sebe, sada kostaju kod nas oko 20000din ali dobijate sat koji vredi puno vise. Ali nikako i nikada necete pogresiti sto se njega tice. Sledeci je mozda Vostok Europe Anchar, mada je top prioritet Hamilton H76656353. Pozdrav za Mister No :congrats:
Kako god okrenes Monster je u casi sa vodom ili cajem :),lepa kolekcija u zdravlju te sluzio....
sad cu ja Rolex u Fantu :))))
Hahahahahah... Mozda moze samo u vodu :drool: Ako cuju da si gurao u fantu pada garancija :lol:
Prilog 24709
Došlo je proleće, procvetala je bašta od jasmina, i vreme je da se BM preobuče iz metala u gumu. Još malo pa će i leto i prvi zaroni u mutno Dunavo i, nadam se, bistro more Herceg Novog! Narukvica nije originalna seikova, u potrazi sam za njom,(ako neko zna gde se može kupiti bio bih mu zahvalan), ali je vrlo kvalitetna i robusna, nabavio sam je prošle godine u Nemačkoj i koštala je skoro 40E.
http://i304.photobucket.com/albums/n...4/DSC_5756.jpg
http://i304.photobucket.com/albums/n...4/DSC_5775.jpg
Bila je neka na kupujemprodajem.com i sad bas gledam vise je nema. Mozda ih ima u Sense ili kod Vitanova s'obzirom da su zastupnici i prodavci Seiko brenda. Mada i sa ovom sat izgleda extra...
Pozdrav svima,
obecao sam da cu dodati par slika novog G-Shocka kojim sam pocastio sebe. Ispod su slike, u pitanju je CASIO Riseman GW-9200
Prilog 24955Prilog 24956Prilog 24957Prilog 24958
Super je Riseman.
Dok sredjujem fotografije, evo jedne uspele fotke, cisto da se prisetimo suncanih dana
Koji je ovo longines mnogo je lep
^ Konačno fotka koja može malo bolje da nam približi lepotu tog sata. :thumbup:
POzdra svima
da se i ja malo pohvalim sa moj 2 - 3 sata :)
evo jedna omega automatic cal 565 iwc cal 88 i jedan chronocarpe suisse
Prilog 25075Prilog 25076Prilog 25082Prilog 25077Prilog 25078Prilog 25081Prilog 25079Prilog 25080
chronocarpe suisse je naprosto predivan !!!:adore: Cifer mi izgleda, kao da je od mermera napravljen. Ma vrh sat za moj ukus !!! Svaka čast...:congrats:
nema koji nije lep...odlicni satovi. nas dobar ukus:congrats:
Super je chronographe, rekao bih da je od porcelana :yes4:
Da dodam za chronogrph suisse za cifer Cosa Nostra - Nase delo :)
Baronn svaka cast izuzetni satovi.bas probrana kolekcija izuzetna.
da cifer je restavriran , nazalost nisam zacuvao slike od orginala ima dosta ralika u sam izgled licno meni se ovako vise dopada nego,kad je bio u orginalno stanje,orginalni cifer bio ogreban,