Orient i Bell-matic su mi omiljeni, ali svi stvarno izgledaju odlično. Kaiševe si takođe super uklopio, stvarno svaka čast, jako lep japanski četverac. :thumbsup:
Printable View
Orient i Bell-matic su mi omiljeni, ali svi stvarno izgledaju odlično. Kaiševe si takođe super uklopio, stvarno svaka čast, jako lep japanski četverac. :thumbsup:
Kakva je to samo radost bila, kada je stigao oko 10 sati Aksom... Konacno kod mene Citizen Nighthawk! :D
Prilog 23412 Prilog 23413 Prilog 23414 Prilog 23415
Prilog 23416 Prilog 23417 Prilog 23418 Prilog 23419
Aleksandar cestitam sa srecom da ga nosis.
Hvala puno! :)
sa srecom da ga nosis ima zasto da se radujes cestitam na prinovi:thumbsup:
Aleksandre, odličan sat i super fotke, svaka čast na kupovini! :thumbsup:
čestitam na kupovini,i sam sam zainteresovan za istu pa bi te zamolio da napišeš kako ti sat deluje,koliko te je izašao i par fotki na ruci....:thumbsup:
Aleksandar89, čestitam. Veoma lep sat!
Hvala svima jos jednom! :)
Lemi sat je fantastican! Sutra cu ti sve napisati i postaviti slike!
Moram i ja da ti cestitam,bas mi se svidja sat :thumbsup: uzivaj u njemu
Evo ih Lemi!
Prilog 23543 Prilog 23544 Prilog 23545
Evo i za ostatak ekipe! ;)
Prilog 23546 Prilog 23547 Prilog 23548
Jako lep sat u zdravlju da ga nosis:) Ja sam se dvoumio izmedju tog i onog citizena kojeg sam ja kupio, za mene ubedljivo 2 najlepsa modela koja sam video kod nas:)
Prvi sat na koji sam balavio kad sam stigao na forum je upravo Nocni soko (doduse, jos malo vise sam balavio na Hamilton X wind, gazdin cini mi se).
Moracu negde da ukradem ili kupim jedan....Kad god ga vidim, meni srce stucne na tren :D
ja ću samo da :congrats:.......
Najnoviji član moje kolekcije Citizen NJ0010:
Prilog 23593
Prelep sat, sve cestitke, najiskrenije...
Oooollaaaa , kakvi satovi (dobre fotke) na videlo izadjoše !!!
Ma nema tu mnogo polemike ... lepota živa + kvalitet ! :yes4:
Aleksandar89 , dobre fotke i sat ti odlično pristaje ruci. Diametar sata se uklopio u pola milimetra ! Oba modela su stvarno extra, nema šta. Nego, Volkec , ako budeš imao vremena, daj još koju fotku "sat na ruci" .
Ovih dana me hoce Seiko, danas sam nosio ovog lepotana.
a premier.lepo lepo.
Bravo tolarbo! Mnogo su mi lepi ovi iz Seikove premier serije :)
Hvala hvala, nije los samo cu morati da ga napokon sredim i uradim servis.
još nekoliko slika:
Prilog 23628Prilog 23629Prilog 23630Prilog 23631Prilog 23632Prilog 23633
Volkec, kol'ko para!?
156EUR (U Sloveniji 260EUR - 40%)
Pozdrav svima !
Pepsi mi je najfotogenicniji sat iz kolekcije :)Prilog 23656
Koska23:
oznaka modela Citizen NJ0010-55L
link: Citizen Watches
Pozdrav svima!
Omega je danas na odmoru..
:)
Prilog 23759Prilog 23760
Mako u Rumuniji
Citizen Riva Chronograph Eco-Drive watch by Shmizla
Stari-novi sat sa zamenjenim staklom i nedavno poliran kod majstor Bojovića. Bilo mu je ipak potrebno malo "lickanja" jer ga nosim skooooro svaki dan... i svakakve ogrebotine je imao po sebi.
Mnogi su ga i uživo videli, ali svakako zaslužuje da napišem bar jedan post posvećen njemu.
Prilog 23823 Prilog 23824 Prilog 23825 Prilog 23826
Pozz svima!
Jesi li se rešila da ga prikažeš široj publici? :)
Vrlo lep i kvalitetan ženski ''šmekerski'' sat.
Sportski i elegantan istovremeno.
Pošto ih ovde retko viđamo,evo osnovnih podataka-
Watch Information Brand: Citizen Model Number: FB1020-52D Part number: FB1020-52D Model year: 2010 Item Shape: Round Crystal material: Mineral Display Type: Analogue - Digital Clasp: Fold over clasp with safety Case Material: stainless-steel Case Diameter: 33 millimetres Case Thickness: 8 millimetres Band Material: stainless-steel Band Length: Ladies Band Width: 17 millimetres Band color: Stainless Steel Dial Colour: mother-of-pearl Bezel Material: stainless-steel Calendar: Date Special features: chronograph Item weight: 70 grams Movement: Quartz Water Resistant Depth: 100 metres Warranty type: Manufacturer Warranty Description: 5 Year Manufacturer Warranty
Stvarno lep sat.Sto neko rece spoj elegancije i sportskog duha.Tesko je bas to naci,a da bude tako dobro ukomponovano kao kod tvog sata.Posebno su smekerski uradili one cirkone,mada vise lici na neke gravure.Suma sumare extra sat.
Hvala za pozitivne kritike! :thank_you2:
Pa da, sada kada sam ga malo doterala mogu da ga pokažem široj javnosti. Sada izgleda kao nov!
:ciao:
Super ti je sat bas je lep
Uuuu ShmizzzZZZ , nisam ni znao da imaš Citizen , sad vidim...
Odličan je, nego me samo zanima, jel` to perla bela boja cifera iliii... ? Možda mi se čini od prelamanja svetlosti, ili je tako uslikano. Uopšte nisam imao priliku da vidim ovakav model, sa ovakvom krunicom... bez preterivanja, sjajan je !!! Teško je naći, ovako dobro uklopljen i uravnotežen ženski model...
evo današnje prinove...aeromatic u pilockom dizajnu iz drugog sveckog rata...sat je automatik kopija mijota mehanizma (kina) koji zaustavlja rad kad se krunica izvuče na drugi stepen,kućište u čeliku,staklo mineralno napred i nazad,cifer je ceo u iluminaciji...
originalni kajš je zamenio ručno izradjen u robusnom stilu....ponovo sam morao angažovati mog batu....i kao i uvek isplatilo se...
toliko za sad i evo malo slika...poz...Prilog 24059Prilog 24060Prilog 24061Prilog 24062Prilog 24063Prilog 24064Prilog 24065Prilog 24066Prilog 24067Prilog 24068Prilog 24070Prilog 24071
Raketa
Prilog 24073
Čudi me da Shimzla nije odregovala, pa moram ja. Izostavljen je jedan od najbitnijih podataka iz specifikacije, a to je da se na bezelu nalazi 30 pravih dijamanata (jako malih i upitne čistoće, ali ipak pravih), što je jedna od stvari koja joj je najviše privukla pažnju :D Znači definitivno nisu u pitanju cirkoni. ;)