iskopaće ga bili....nakako...
Printable View
iskopaće ga bili....nakako...
Stigla prinova.:dance3:
Prilog 27458Prilog 27460Prilog 27459
Moram posetiti casovnicara da mi malo skrati narukvicu posto mi je mala ruka.:thumbsup:
Xtreme , čestitam na prinovi, a da te dugo služi, hoće sigurno veruj mi ! :thumbsup:
Kad skratiš narukvicu i budeš u prilici da uslikaš malo bolju fotku, a ti napred... nemoj se stidiš ;)
Hvala,hvala.
Sat inace nije veliki i glomazan.
stigao ovih dana neplanirano :)
Prilog 27542
Čestitke na prinovi :congrats:Ako može još nekolko fotki i tekstić kada budeš imao vremena, bilo bi super.
UUuuhhhh... što volim to "Ne planirano" !!! :thumbsup:
U takvom slučaju je osećaj Ushićenosti na visokom nivou :D Orient je pravi dasa... i što reče kolega Neša, očekujemo fotkice i tvoje zapažanje !:yes4:
evo i kod mene jedna prinova longines cal.L890.1
Prilog 27548
lepo lepo bas volim longines
čestitam na orijentu,inače bio je moj,otišao je kroz neku zamenu,još tugujem.... inače sat je ekstra,bićeš prezadovoljan....
čestitke na odličnoj kupovini....:congrats:
Jao ti mali....a visoki..kao neplanirano...sve je kod tebe planirano.
I sad mislis kad se onak skockas da ces sve da padaju na njega...eeeee
U zdravlje ga nosio i da castis
@nesa
hvala, bice jos slika samo da ih napravim, a i neki opis kad ga malo isprobam i nadjem vremena:)
@backarelli
odlican je stvarno, a da je bilo neplanirano, stvarno jeste. mada ovaj model gledam vec duze vreme, pa sad naleteo....
@lemi
dobro si ga sacuvao, kao nov je :)
@zmaj
ti se ne javljaj :)
Sta ima da ga trazis?! Pa valjda je zarobljeno tu na tvojoj levoj (desnoj) ruci?! :DCitat:
a i neki opis kad ga malo isprobam i nadjem vremena:)
Nek' je sa srecom taj ''neplanirani'' ulov!
Dok sredjujem fotografije evo jedne sa druzenja sa Nikolim. Seiko je moj a Heuer je Nidzinovog druga. Ali su dobar tandem.
Ajd i ja malo da se pohvalim :)
Omega Seamaster Cosmic 2000 Automatik
Prilog 27647
MOj novi sat
Omega Geneve Automatik
Prilog 27731Prilog 27732
i malo bolje slike od OMega Semaster Cosmic 2000
Prilog 27733Prilog 27734Prilog 27735
Prelep oblik kućišta i vanvremenski dizajn. Oba modela su prelepa, ali Omega Geneve je ipak :drool:
Izvini.Junski ispitni rok u toku pa tek sad video tvoju poruku.Slikan je obicnim telefonom,pa su slike znatno slabije.Da budem iskren,ni sam ne znam iz koje je godine. :D Dobio sam ga na poklon od oca a on ga je nabavio u Svajcarskoj pre nekih 6-7 godina.Jos pre sam isao kod casovnicare cisto radoznalosti radi da vidim koliko vredi i Boga mi,bas vredi puno iako ga nikad ne bih prodao.
Na ruci izgleda samo tako. :) Prelep je.
Da stvarno je prelep i treba svakako da ostane u kolekciji.
Evo jos jedan sat dosao danas Longines Automatik
Prilog 28347Prilog 28348Prilog 28349
Prilog 28350Prilog 28351Prilog 28352
baronn odlican ukus za satove imas.odlican sat lepo ga je videti.
Prepisujem sta je jagos napisao:D
Nije mi jasno zasto toliko malo ljudi ima Candino... :-/
Sjajan brend,swiss made,safirno staklo,mehanizam koji bez problema traje godinama a cena i vise nego pristupacna.
Po mnogima,Candino ima najbolji odnos od Svajcaraca cena-kvalitet.
Ali Boze moj,ukusi su razliciti. :)
[off topic]
^Mislim da gresis. Vec je cesto pominjano da je Candino jedan od omiljenijih brendova na forumu. Sve sto si rekao stoji, a i nadje se i pokoji Candino...
[/off topic]
Po meni su Candino-u glavni konkurenti japanski brendovi . Ne toliko zbog sličnog kvaliteta, već zbog daleko raznovrsnije ponude. S`obzirom na broj ponudjenih (novih) modela u Srbiji , sa svim je normalno da će sve "da vrca" od Seiko-vih, Casio-vih i Citizen-ovih slika.
Slazem se...Jao,backarelli,kakva sam 2 Casia video pre oko 10 dana...:) Bombonice. :D <3
...i ja videh jednog lepotana :D a, a, a, !?!
http://i46.tinypic.com/33ld0k6.jpg
Prilog 28784
Svaki Casio Edi je prelep... Ipak mislim da je ovaj Casio ''tata''. :)
Zenith , ubiće nas moderatori za off... baci oko na prvi post =>
http://www.svetsatova.com/forum/f130...ma-694-19.html
Oodavno nisam postavljao slike (spremam se da postavim i u Galerije satova članova foruma), pa malo da obnovim:
Moja kolekcija (bez G-Shockova):
Prilog 29483
Poseban naglasak na tri vesela hronografa. Tri boje, za tri razlicite prilike :D, plavi, crni, braon:
Prilog 29484
Prelepa kolekcija Vlado, znači Omega je konačno doletela sa Meseca pravo u tvoju kutiju ;), ČESTITAM :congrats:
Bas su lepi a meni najlepsi taj crni hronograf u sredini ;)
Ako ćemo po lepoti, taj Hamilton mi je neprevaziđen. Video sam ga uživo na skupu, stvarno prelep sat.
Čestitke za mesečara, uživaj ;)
Čestitke Vladas :thumbup:, vidi se da su satovi birani.
Vladas
Kolekcija ti je ''onako''...Nije nešto.
Ali ti si mlad,a ukus se izgrađuje kroz vreme (koje radi za tebe),tako da će biti vremena i za lepše i skuplje satove.
:flapper:
P.S-Posebno mi se ne dopada taj ''mesečar'' :drool:
Vlado,BIG LIKE!:congrats:
ovo je milina videti.svaka cast
Jedna lepa slika mog Heuer-a
Prilog 30078