Danas sam ga uzeo i nadam se da se necu pokajati jer sam se, sto se tice novca, poprilicno isprsio :) Prilog 25141
Printable View
Danas sam ga uzeo i nadam se da se necu pokajati jer sam se, sto se tice novca, poprilicno isprsio :) Prilog 25141
E super, super! Čestitam! :)
Verujem da ćeš biti zadovoljan! I ja lično nosim jedan Citizen.
Očekujemo još fotografija i slobodno otvori temu za tvoju kolekciju satova.
Uzgred, dobro nam došao na portal i forum! U zdravlju da nosiš novi sat!
Veliki pozdrav! :ciao:
Hvala....:)....uskoro jos slika ovog i jos nekih mojih satova koji nemaju bas ovu vrednost....:)))
Odlican si sat uzeo,tj odlican izbor...svaki sat ima svoju vrednost,ne mora da bude materijalna...samo ih lepo islikaj da ih prikazes u najlepsem svetlu :)
imas pravo nije sve u materijalnoj vrednosti...:)))
Auuu :drool: Moja velika zelja je nighthawk,svaka cast na kupovini! :thumbsup:
i ja čestitam,kod mene je takodje na spisku želja,koji ometa nedostatak.....sredstava,ali bitno je da želja i ljubav postoji....
Stefane veruj mi nećeš se pokajati! :) Čestitam ti i u zdravlju da ga nosiš!
danas ruski paneraiPrilog 25392 Vostok
dooooooooobra cuka.svaka cast.
Bt321 bas je lep sat svidja mi se.
solar u podne
seiko posle dugog sredzivanjePrilog 25700
bt321 imas jako lepe satove :congrats:
Odličan sat Stefane! Čestitke i od mene..baš mi se sviđa ovaj Nighthawk...jedan od par o kojima ozbiljno razmišljam :)
Prilog 26029Prilog 26041Prilog 26040Prilog 26039Prilog 26038Prilog 26037Prilog 26036Prilog 26035Prilog 26034Prilog 26033Prilog 26032Prilog 26031Prilog 26030
evo konacno je i taj dan dosao novi ljubimac u kolekciji. posle dugo premisljanja i dvoumljenja(u igri je bio i bremon) uzeo sam omega seamaster uskoro cu staviti vise slika
Ivane,stvarno imaš loš ukus :)
Čestitam!
Odličan.
Ovih dana sam malo cistio ljubimce! :D
Prilog 26190 Prilog 26191 Prilog 26192
Prilog 26193 Prilog 26189 Prilog 26194
Aleksandre,jako lepa kolekcija :thumbup:
Pa dobro bre aco jel imas ti svoju kolekciju...odlicna je,stvarno je lepa..ajde otvaraj i slikaj pojedinacno i daj svoja zapazanja..kad sam ja mogao da razmisljam i da pisem :)))
bravo jos jednom :congrats:
p.s. trebace ti jos jedna kutija..
Svaka čast za kolekciju i urednost! :thumbsup:
Aleksandre, lepa, probrana kolekcija :thumbup:.
E pa drugari, hvala puno svima! :D Milane sve satove sam slikao, tako da uskoro cu postaviti slike, samo malo vremena da u'vatim! :)
Aleksandre , što reče bajker , pored lepe kolekcije moram i ja reći za urednost ... baš si ih lepo udomio.:yes4: Stvarno bi trebao otvoriti svoju galeriju i islikati svaki posebno (što reče Zmajković) uz neka tvoja zapažanja.
Još jednom čestitke za ljubav prema svojim ,odlično probranim, satovima...:congrats:
Novi doprinos kolekciji: Steinhart Nav B Uhr 47 mm Unitas 6497:
Prilog 26331Prilog 26332
no comment.......:drool:
Festina i Fosill, naredni model u kolekciji ce najverovatnije biti neki Vostok, mehanicki. Treci sat nije mogao da prisustvuje photo session-u, kidnapovan je od strane bliže rodbine :rolleyes:
Prilog 26342Prilog 26343Prilog 26344Prilog 26345Prilog 26346
nije mi jasno sa cim vi slikate pa vam slike ispadnu savrseno, kako nemate problema sa blicem i odsjajem ??
Slikaj po danu , ili foto-aparat na stalak pa probaj sa duzinom ekspozicije i otvorom blende dok ne napravis dobru fotku:D Ili osvetli sobu jako pa probaj bez blica:)
Hvala:) Sat uopšte nije velik, bar na mom zglobu od 17 cm. A pored Invicte izgleda ko patuljak;)
Satove ja fotografiram s dSLR-om Nikon i nikad nemam problema. Slikam bez blica, sat stavim na neku ravnu podlagu, fotoaparat na stalak i na kraju malo obradim u programu. Imam manji problem s objektivom koji oštri na 70 cm i teško fotografiram makro ali malo zooma i manualno oštrenje spase situaciju.
Predstavljam vam mog novog ljubimca... juče kupljenog u Poklon Dućanu.
Hanowa 16-5017.04.001
Sat u kombinaciji koja mi se već duže vreme dopada: bela keramika, elegantan dizajn, nešto većeg prečnika... i eto ga... ljubav na prvi pogled. :wub:
Ovog puta prilažem samo par fotografija, kada smognem snage (opet sam bolesna :() ću ga detaljnije predstaviti.
Prilog 26411 Prilog 26412
Hanowa
Pozz! :ciao:
Lep sat cestitam:congrats:
Shmizla
Čestitam na satu i želim ti brz povratak među zdrave.
Hvala puuuuno! :)
Iskreno se nadam da ću uskoro ozdraviti i takva ostati nuže vreme. A onda uživancija sa "belim ljubimcem".
Pozz!
Sutra mi stiže honorar za neki prevod, a moja žena je upravo pogledala Shmizline slike sata.
Nagradno pitanje: koliko će mi ostati od honorara? :D
Predpostavljam dosta, JER tvoje znanje mnogo vredi a moj satić nije i baš nešto skup. Tako da... :man_in_love:
Eee, ako si računala prosečne domaće honorare, onda sam zadovoljan. ;)
Da me plaćaju neki Šveđani ili Švajcarci, već bih gledao omegice, eternice i slične igračkice. :D
Sigurno će ostati dovoljno... Uvek treba gledati pozitivno na stvari, MA bitno je da je ona srećna sa poklonom!
Pridružujem se čestitkama, sat je zaista prelep. Jako elegantan, pregledan...jedan od najlepših ženskih satova koje sam imao priliku da vidim, bez preterivanja. Očekujemo još slika uskoro. I da, lep pogled imate sa prozora, balkona, čega li već :)