Za te pare mogli ste nov sat da kupite :D
P.S.-Odličan je :thumbup:
Printable View
Dobar ulov, doobar... :D
Longines je super očuvan!
Fantastičan ulov.
:congrats:
Prilog 21223
zaboravio da kazem da je bio upakovan u originalnom kutiju
Odlican Longines,nisi dzabe toliki put prevalio ;)
Uuu, i kutija... Sad mi se jos vise svidja vas ulov. Moram da teram Nesu da i mene vodi na pecanje :)
Moze i mene??
Ostalo mi malo nekih mamaca :rolleyes:
Dođi za vikend u BG, pa idemo u lov ;)
Roamer Pasadena 733, nabavljen nešto ranije, upravo stigao sa mehaničko-kozmetičkog tretmana kod Dojčinovića, a sada premijerno na forumu:
Prilog 21396Prilog 21397
Neso,fenomenalan je,a majstor ga je dobro sredio. Bas ces uzivati noseci ga ovih dana...
Nešo,mašala!
Stvarno dobar.
Čestitam.
Jel' to originalna narukvica?
Nešo svaka čast, sat je prva liga.
Hvala :)
Narukvica jeste original, ima logotip, a kada budem stigao gledaću da napravim još sličica za galeriju. Ovih dana sam malo zauzet, ali mislim da ću uskoro moći da se malo više posvetim učešću na forumu.
neso prelep sat
Nesa stvarno je prelep aj u zdravlju i srecu da ga nosis,a meni da nabavis znas sta :congrats:
ne da ga je opravio, nego... svaka cast! :thumbup:
Uuufff Nešo, ostao sam bez txt-a...:congrats:
Hvala momci, obavezno vam donosim na uvid kad sledeći put odemo na kafu/pivo ili šta već.
Čestitam Nešo, prelep sat! :thumbup:
baš lep :congrats:
danas sam kupio jedan crni matikPrilog 21461
bt321
Jako lep.
Nešto nisam puno video crnih ''Belova''
............super.........super............super.. ......super...............
bt321 , uh ala je lep !!!:drool: Koliko te koštao, ako nije tajna ?
Od čega je nastao ovaj BT-ov? Neki od sličnijih modela su 4006-6010 i 6011 sa crnim ciferom, ali što više tražim po internetu, uglavnom nalazim one sa indeksima, ne sa brojevima na ciferu.
BT, ako je prodavac imalo pošten, treba da ti vrati novac ili zameni za neki drugi sat.
Meni se ovo isto desilo sa jednim bellom, koji sam pre nekoliko meseci kačio i ovde, ali nije bilo nikakvih problema kada sam reklamirao prodavcu.
ma ja sam znao da je franken no jednostavo mi se svideo pa sam ga uzeo
zato je ovaj crni-matic,kako sta sam i napisao
Seiko 6139-6012
http://i42.tinypic.com/2zi1mqq.jpg
^odlican! :thumbup:
je li to jedna od pominjanih prinova, ili...? :)
svaka cas did bio si na pecanje? sat je odlican nemam reci :thumbsup:
bt321 - nije sa pecanja. Kod mene je vec duze ali nije bilo vremena da se dovede u pristojno stanje. Danas, posle 3 meseca, zavrsena je jedna faza u sredjivanju ovog sata. Nadam se da ce biti vremena da postavim temu sa dosta fotografija koje opisuju ovaj put :)
sima hrabri - Simo, ovaj sat se ne racuna u nove prinove, ovo je polovna prinova. Ocekuj jos dva, dva potpuno drugacija od ovog ;)
jos jedna prinova seiko 6139-7080Prilog 21505
:blink:
bt321 - nije fer, ovaj si kupio u radnji, nov !
Ma BT-u ovih dana pecanje baš ide od ruke :D
Gde bre nalazite te lepe Seiko satove???????:adore::congrats::w00t: