Moze predlog?
Sto ne otvoris svoju temu sa svojim satovima ili satom pa da nam ne promakne i vise slika ovog lepotana i opis...
Printable View
Moze predlog?
Sto ne otvoris svoju temu sa svojim satovima ili satom pa da nam ne promakne i vise slika ovog lepotana i opis...
Uvažavam predlog, otvoriću je u što skorije vreme.
Moja najnovija prinova, "morski lav" 6106-5400 iz 1972.
Don Krstić,čestitam na prinovi.
Morski lavic u tresnjinom cvetu, odlican :thumbup: a cini se da je i u takvom stanju, uprkos godinama!
Don Krstić, lep Seiko. Očuvan a i kaiš mu baš odgovara. Čestitke !
Hvala drugari, ne mogu da vam opišem koliko sam bio srećan kad sam ga doneo sa servisa, a časovničar rekao da je mehanizam perfektan... Bio me neki maler poterao, zadnjih nekoliko satova su bili uvek sa nekom skrivenom manom... Sad čekam još jednog da se vrati sa servisa pa ću i njegove slike okačiti...
seiko je...:thumbsup:...superrrrr....
sinoc sam ovo pokupio sada ga nosim na kozmeticar
seiko 6119-7173Prilog 22828
Bas je lep...odlicno
bt321
Zanimljiv sat a posebno korona.
lepo.....takvi modeli su mi uvek zanimljivi,inače volim japance,dugotrajni su i laki za održavanje,kada ih servisiram prava milina,jako se lako sklapaju,oko rusa mi uvek treba više vremena....čekamo slike posle tretmana...
danas nisam uspeo oko kozmetike ,bio je mnogo prljav rubin je falio i ceo dan je majstor Vase
sredzivao masinu stavio novi rubin ocistio masinu podmazivao je i ja neznam sta i sada radi kao japanac
sada cu ja da ga usminkam samo neznam sta cu oko stakla,zamensko nema,nije pleksi
;)
kako napredujem:banghead:Prilog 22859Prilog 22860
super....jel to završna faza.....
Vala jeste,za te pare i u takvom stanju sat moze kupiti samo bt321 :)
Mislim da moze i povoljnije :)
pedikir mi je uzeo 30evr za sredzivanje prstiju, upropastiosam ih pri poliranje i smirglanje:crying:
treba samo još da ga staviš na ruku...:thumbup:....super je ispao...
moramda vam pokazem sat staje moj otac dobio za 10 god rada obratite paznju na kutiju
sat je dat 17.1.1982 kruna je od certinu ne menjam ostaje kao sta ga je moj otac ostavio
Prilog 22890Prilog 22891Prilog 22892
Aretta je prelepa,steta sto se sad ne dobijaju satovi za 10,20 godina rada...
Drugari, moram ovo da podelim sa vama! Danas sam, spremajuci stvari za selidbu, naleteo na dva stara sata, meni jako draga, i mojoj sreci nema kraja :dancing2:. Dakle, predstavljam vam prvi "ozbiljan" sat koji sam nosio - Timex i jedan stari, iz totalno druge epohe, dzepni Tissot:
Prilog 22893Prilog 22894Prilog 22895Prilog 22896
Mogao bih se zakleti da sam imao negde i jedan dzepni Longines, ali u medjuvremenu, postavicu jos slika prelepog Tossot-a ;)
BTW - Timex jos uvek radi posle kratkog tresenja! Svakako idu kod majstora Bojovica na tretman :thumbsup:
I posle neko kaže da je Timex loša marka :D
Tissot deluje kao da bi se mogao lepo srediti. :yes4:
Vlado, drago mi je da si ih nasao, bilo bi zaista steta da si ih negde zagubio. Kao sto imenjak kaze taj Timex uopste ne izgleda tako lose, a sto se tice narukvice...hmmm....pa da budem fin i da kazem da je neobicna :D (znam, znam, jako sam konzervativan...:))
Tissot je vec druga prica, i mislim da ce posle servisa da izgleda kao bombona :yes4:
:laugh: Definitivno - neko je bas tako zamislio prvobitnu spravu za mucenje ;). Iako zbog sulude narukvice nije bio udoban za nosenje - obozavao sam ovaj sat!
Cini se da su Tissot-u cifer i kazaljke odlicno ocuvani. Samo da je i mehanizam OK, :dontknow: - videcemo...
Evo malo sam se igrao sa aparatom i satom. Mozda nekada i naucim da fotografisem satove:)
živeli...:thumbsup:
Nažalost bila je obična voda.Nisam siguran kako bi dihtovao u špriceru:)
uff...još bolje....
...moj Casio je dobro "di`tovao" pivo i rakiju. Čim sam ga potopio u Wiski , počela sekundara da "brije" po 10sec odjednom, dok je ne prihvati oberučke datum:blink: :no:
....pa "nagruvala" se sekundara:beer: :D . Ma šalim se, tačnije ,lupetam... ali, zaozbiljno, stari aw80 je svašta pretrpeo i nikad nije p(r)opustio niti zamaglio, a "50tometarac" !:thumbup:
Seiko od pre nekoliko dana
bas lep seiko legenda.
Pre par dana sam postavio par slika u temi "Koji sat nosite danas". U pitanju su dress/vintage satovi na nato kaisevima. Hteo sam da dodam jos par slika i objedinim ih u ovoj temi.
Orient CET05001W (Sky)
Prilog 23235Prilog 23236Prilog 23237
Seiko 4006-6031 Bell-Matic
Prilog 23238Prilog 23239Prilog 23240
Seiko 6309-8020
Prilog 23241Prilog 23242Prilog 23243
Seiko 7019-7190
Prilog 23246Prilog 23245Prilog 23244
Pozdrav,
Dejan
Orient je super! Jedino mogu da nadjem sa plavim ciferom, belog nigde nema na netu :(