Ma u pravu ste, 100%. Mene nesto vuklo da mu je nakacim i eto..... Mora covek sve da proba pa to ti je! :huh:
Printable View
Ma u pravu ste, 100%. Mene nesto vuklo da mu je nakacim i eto..... Mora covek sve da proba pa to ti je! :huh:
a meni bas treba takvi gumeni kais a seiko je prelep:congrats:
Matori Gruen star barem 45-50 godina:
Prilog 15920Prilog 15921Prilog 15922
I nesto malo novije:
http://www.pbase.com/v_tihomir/image...0/original.jpg
odličan japanac ;)
Hvala! Fotografija (a i sat ;)) su moji. Mada nisam potpuno zadovoljan posto je cifer tamno zelene boje koja se na suncu preliva a to nikako da dobijem na fotografijama.
Zaria (uvecanja 1X, 3X i 5X):
Prilog 15982Prilog 15983Prilog 15984
Evo moju novu prinovu Poljot-3017
Prilog 16014
bt321
Sviđa mi se.
Sve čestitke za novi poljot i u zdravlju da ga nosiš :congrats:
au bt321 odakle ih vadis.svaka cast kakav je uzivo opisi malo.
Čestitke bt321, lep primerak !
Sat ima masinu 3017 proizvodio se 1960-1963.Na masine ima oznaku 1 МЧЗ(First Moscow Watch Factory).
Ovaj sat je nosio Juri Gagarin samo sta na ciferu je pisalo Sekonda,ko zna vise o ovom satu i masine nek slobodno pise.I evo jos malo slike.
P.S - Srpski mi nije bas jaca strana.
Prilog 16040Prilog 16041Prilog 16042Prilog 16043Prilog 16044
Ma dobar ti je srpski, nema brige za to. Ako baš nešto ne možeš da napišeš na srpskom, napiši slobodno na makedonskom - се разбираме ;)
Poljot je prva liga :congrats:
Evo jos jedan poljot.
Prilog 16046Prilog 16045
ako neko hoce da odredi datum proizvodnje svog 3017.
Evo i moje prinove, ne stizem da je bolje islikam, pa zasad ce posluziti i ova fotografija slikana sa mobilnim telefonom.
Čestitke, Tolarbo, i u zdravlju da ga nosiš :congrats:
Pridružujem se čestitkama, samo nestrpljivo čekamo detaljnije slike!
Prelepa Omega, prelepa...
Nadji malo vremena, prijatelju, za ono obecano :) Da ces nam malo detaljnije predstaviti svoje ljubimce :)
pridruzujem se cestitkama ,svaka cas druze znas sta da kupis
Cestitam vrlo lep sat, u zdravlju da ga nosis, jel to zmajeva omega ?
-uuhhh bre, tolarbo , stvarno je k`o lutka. Ali , kako si "škrt" na fotkama, pa to je čudo jedno ! :flapper:
Svaka cast,ti bas znas sta valja,vintage Omega je odlicna !
Tolarbo, čestitke i sa moje strane !
Sta reci, prelepa Omega.
Hvala svima, bice i lepsih fotografija samo da nadjem malo vremena.
da da prelepa Omega....
Kutija je popunjena! :dance3: Za sad Fossil cuva mesto Nighthawk-u, a Mudman Vector-u! :thumbsup:
Prilog 16958
Prilog 16959
Aleksandre,bolje ti kupi još jednu kutiju-trebaće ti :)
Jos malo pa ce i to da se desi, jedva cekam taj dan! :D
stvarno lep i kvalitetan sat daj malo vise kako si ga narucio,koliko te je kostao.......ako nije tajna
46000 jena (oko 460 €) kod Higuchija plus oko 15000 din carine i PDV-a. Malo je nezgodno sto je trenutno jen jak prema evru tako da su satovi poskupeli. Recimo kada sam uzimao Alpinista bio je odnos oko 1:110 a sada je oko 1:100.
Aaa, dobro, taman sam se "uplasio" da nisi kupio preko oglasa :)