-
Re: Fotografije satova iz vase kolekcije!
@23jewels - Hvala puno! A da, to je pogled sa naše tetase. Na brdu smo, pa još poslednji sprat i to je to... Ali je nezgodno kada duva vetar ili pada kisa, te su nam tetase zastakljene!
@Vid1 - Eh, da mi shoping može pomoći. ;) Jači imunitet je rešenje... ali gradimo ga, biće bolje...
Pozz!
-
-
Sa malim zakašnjenjem, čestitke i od mene! Sat je prelep! :thumbsup:
-
Opaaa Smizlo,hehehe prelep je stvarno u gledaj ga pa ce ti biti lakse. Hm Bossu su sad odresene ruke da pazari nesto lepo...zasenio ti oke i neces videti sta ce da kupi..ne smem da pricam bice ban
-
Shmizla...pridružujem se čestitkama, dugo ne videh lepši ženski sat! Nadam se da si do sad već ozdravila i da uživaš u njemu.
Milane...znaš kad treba da staneš...;)...a da ne fasuješ ban...i to crven...znaš, ono kao crveni karton, krajnja mera...
-
Hvala momci, hvala... :)
Elem, Umbra, hvala na pitanju. Nisam još uvek ozdravila, ali trudim se da budem...
Zmaju-komšijo, odgovor je da ja nisam nikada branila da se nešto pazari. MR. sam odlučije da li mu je nešto u datom trenutku preko potrebno ili ne...
Pozz!
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
Shmizla kaže:
Zmaju-komšijo, odgovor je da ja nisam nikada branila da se nešto pazari. MR. sam odlučije da li mu je nešto u datom trenutku preko potrebno ili ne...
Pozz!
Eeeehhhhh... kad bi ja znao tako da ovladam situaciom i kažem da mi je preko potreban, pored pet postojećih, šesti ručni sat ! Prilog 26530 Prilog 26531
-
Baki, najverovatnije rešenje bi bio dugogodišnji trening o toleranciji! :D
-
Heheeeeee , pa taj prag tolerancije nisam dostig`o ni kod "bake i deke" , a godine u pitanju ! :laugh:
Nego, ShmizzzZZZ , zaboravih reći da mi se sat stvarno dopada, a evo i zašto...
Ti ćeš sigurno razumeti razliku izmedju "Lepo" i "Slatko" . Meni i ako se dopadne neki ženski sat, on je samo sladjušan, ali ne i lep. Svi su mi u fazonu "Hollywood" ili dečje igraonice. E pa ovaj model nije ništa od toga, već je ozbiljno lep.
Što reče moj brat 23jewels, pre svega čitljiv, vrhunski osmišljene korone koja je fenomenalno legla na sam oblik ispoliranog, ekstravagantnog kućišta , bez suvišnih detalja (poput cirkona i sl.) . Sam logo je dovoljan, meni (već svi znaju) omiljen, reljefne gradje koja se i te kako slaže i uklapa sa karakterom sata. Sam oblik kazaljki razbija monotoniju okrugline, te su za mene vrhunskog dizajna. Bilo koji oblik kazaljki sigurno nebi opostigao takav efekat. Datum, sa okvirom prozora, koji je iz iste priče kao i kazaljke i sam logo .
Stvarno, svaka čast na odabiru... zajsta lep sat ! :thumbup:
-
Baki, care, hvala još jednom na detaljnom obrazloženju i tooolikim epitetima!
Iskreno, meni se sat dopao na prvi pogled i eto... Srećna sam što ga imam! :blushing:
Pozz!
-
Shmizlo čestitke na lepom satu ( tek sada sam video da si se ponovila).
-
Nema veza zbog "zakašnjenja".
HVALA puno! :thank_you2:
-
-
igore kad god vidim ovaj tvoj roamer sve vise mi se svidja.prelep sat.
-
-
A meni zbog "čuvara" sve manje! :flapper:
Joj, bube, insekti... :ahhhhh:
-
Au Shmizla ja zaboravio da ne volis insekte, al sad imas nov satic pa bolje da ga osiguras, s ovim mojim cuvarom nema zezanja.
-
imam i ja jedan roamer ali nije ni blizu ko tvoj.
-
Ima dosta lepih i zanimljivih vintage Roamer-a, nekad su pravili skroz dobre satove. Aj okaci neku fotku kad nadjes vremena.
-
igor bg , iskreno da ti kažem, kad je u pitanju ovakav Roamer, ja bi i sa Crnom Mambom rizikovao ! Fantomka na glavu i ajmooo ! :P
Šala na stranu, meni jedan od lepših vintage modela. Sa ovim kaišem, pun pogodak !:drool:
-
Hvala backarelli, ma ovo je zastita samo od obicnih smrtnika, za ove nase sa foruma to ne vazi, veci nas odavde bi gurala ruku i u vatru za dobru cuku.
-
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
uzivo izgleda mnogo mnogo skupllji no sto jeste :)
Prilog 26650
-
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Pozdrav,
Evo Tajmeksa (model T5J641) kojeg nosim već četiri godine svakodnevno, proveo je prilično u bazenskoj vodi, morskoj takođe. Beše jeftin (MSRP oko $100, mogao da se nađe i za šezdesetak), a pošto volim Timex, to je bio sasvim fini izbor. Slova su se malkice izbrisala što nameravam da sredim. Mana je integrisana neizmenjiva narukvica, to stoji. Pozdrav za sve ljubitelje ove marke, a naravno i sve ostale članove :hello:
Prilog 26653Prilog 26654Prilog 26655
-
SDM dobro nam došao na forum i u Svet Satova! :)
Fino izgleda tvoj Timex "digitalac". Četvorogodišnji verni pratilac u svim situacijala, koliko vidim.
Uživaj i dalje u svom satu, kao i u družanju sa ostalim ljubiteljima satova.
Pozdrav! :ciao:
-
Hej, hvala na dobrodošlici @Shmizla. Moram da priznam da već neko vreme "gustiram" ovaj forum ali se nisam uključivao u diskusije. Pomalo sam i oklevao da kačim svoj "tool watch" jer se slažem sa preovladavajućim mišljenjem o pojmu sata kao (mikro)mehaničkog tehnološkog čuda, što kvarcni digitalci ipak nisu. Ali eto, predstavih ovaj primkerak koji spada u solidne sportske varijante (solar, shock, 200m WR, pregledan LCD, napredna štoperica, tajmer, tri alarma, tri nezavisno podesive vremenske zone), a i korisno je uporediti ga sa rasprostranjenijim i poznatijim Casio G-Shock modelima.
Previše sam se raspisao na za to nepredviđenom mestu, ali nećete zameriti :)
Čitamo se! :hello:
SDM
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Da i ja pozelim dobrodoslicu novom clanu. A moram i da pohvalim citljivost na ovom Tajmeksu, davno nisam video citljiviji displej na nekom digitalcu. Evo i od mene jednog lepotana. Zenith 143-6.
-
au bre tolarbo odakle ih vadis.kako je dobar,vrhunski je.
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
obecao sam igoru sliku skromnog roamera
Prilog 26722Prilog 26723
nije ni blizu ko tvoj, al je lepo ocuvan skoro nenosen. bili su to nekad dobri satovi. napravicu bolje slike cim uvatim vremena.
-
Ovaj Zenith je meni najlepsi sat na forumu...ne znam odakle ih vadi mozda kao iz onog filma iz Vijetnama kad je otac sinu....
Ali kad ga vidim dodje mi da odem i da ga tresnem po glavi i da ga predstavim ovde u mojoj kolekciji :)
aaaaaaaaaaaaaa
-
Jagos jesu slike malo mutne, al mi se cini da je bas zanimljiv, jel to model amfibio.
-
jeste anfibio navijac je u pitanju.napravicu bolje slike dolazi mi burazer ovih dana pa cu da postavim par zanimljivih starih satova.
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Nekrunisani kralj Trsta i kralj zemlje na brdovitom Balkanu od Vardara pa do Triglava... Njegovo veličanstvo Darwil Special Flat Lord 71, Darblock sa 17 rubina:
Prilog 26801
Nažalost, slikano mobilnim telefonom, ali obećavam i slike koje ću uraditi normalnim aparatom. Upravo stigao u kolekciju, pa zbog uzbuđenja moram odmah da stavim sliku, ma kako loša bila.
-
Neso darwil je super ali tvoj opis jos bolji.mog si ladno da ga ubacis u onu disertaciju sto si branio.
-
Lepo,Nešo,lepo...
Čestitam!
-
5 Priloženi(h) fajl(ova)
-
Nešo, čestitam na novom Darwil-u. Baš je lep! Iščekujemo nove fotke.
A neki damski, za lepšu polovinu? Kako napreduje potraga?
Pozz!
-
Hvala svima :beer:
Citat:
Shmizla kaže:
A neki damski, za lepšu polovinu? Kako napreduje potraga?
E, tu je došlo do malog zastoja. Kada se u kombinaciji pojavi desetak satova, plus neki koji nisu trenutno u prodavnici, malo je teže odabrati. ;)
-
Eh te žene... :man_in_love:
-
Neso Darwil je prelep. Cestitke. @Zenith ovaj Tissot nisam video do sada, iz koje godine je taj model?